39-årig mand taget med kamera og øjne på ulovligt udkig efter nøgne solbadere.

En tidligere professionel fodboldspiller, der har spillet i flere jyske topklubber samt i den hollandske liga, blev sidste tirsdag snuppet på fersk gerning i Smedegades solcenter i Horsens.

Med røde ører måtte den tidligere spiller erkende, at han ikke bare lurede på nøgne damer, men også havde filmet dem med et kamera, han havde medbragt til lejligheden, skriver Horsens Folkeblad.

Da den 39-årige mand blev afsløret tirsdag forsøgte han at stikke af, men et stykke nede af gaden blev han civilt anholdt af de kunder der havde afdækket hans mistænkelige optræden, og han blev kort efter anholdt af en patrulje fra Sydøstjyllands Politi, der konfiskerede lurerens kamera.

Politiet kunne kort efter konstatere, at manden havde lavet sig et smart lille kighul, hvorfra han har afluret og filmet, angiveligt en del længere end den dag han blev afdækket tilfældigt af centerets kunder.

Læs videre herunder

- I mere end et halvt år har vi lagt mærke til en bestemt mand, som usædvanligt tit kom for at tage sol. Tit kom han flere gange i løbet af dagen - og blev der længe, siger Henrik Mortensen fra Mortensens mad lige overfor solcenteret.

Den 39-årige er afhørt og erkender sig skyldig, men ville i øvrigt ikke udtale sig uden at have en advokat ved sin side. Han blev efterfølgende løsladt, mens vi efterforsker, om der ligger yderligere forhold bagud, siger Leif Jørgensen fra Sydøstjyllands Politi til Horsens Folkeblad.

Ud over kameraet konfiskerede politiet også et antal pornografiske billeder, som den 39-årige havde på sig.

kse@bt.dk