Du er da en rigtig grinebider. Prins Joachim og prins Nikolai fejrede fødselsdag på Amalienborg i går formiddags, hvor de blev fotograferet af Steen Brogaard.<p</p><br>
Du er da en rigtig grinebider. Prins Joachim og prins Nikolai fejrede fødselsdag på Amalienborg i går formiddags, hvor de blev fotograferet af Steen Brogaard.<p</p><br>

Joachims tidligere kæreste, Iben, var sammen med sønnen Jonas og hendes mand Jesper med til at fejre Nikolais fødselsdag sammen med prinseparrets øvrige venner.

Der er ingen som farmand. Prins Nikolai fyldte i går to år. Der var drøn på og jubel, da fødselsdagsbarnet fik sig en superlufttur. Der var mandegrin over hele linien. For er der to, der står sammen, når det gælder hestekræfter og fodbold, så er det prins Joachim og prins Nikolai.

Fødselsdagen begyndte nok så hyggeligt på Amalienborg, og så var der Tivolitur bagefter med vennerne.

Tivolituren fik stor bevågenhed af den danske presse, så prins Nikolai så en anelse bekymret ud, da han ankom sammen med mor og far. Pjerrot var også på pletten.

Med i Tivoli var også mormor og morfar, Christa og Richard Manley. Farmor og farfar, dronning Margrethe og prins Henrik, har travlt med festugen i Århus.

I alt deltog 14 børn og 23 voksne i fødselsdagsfesten i Tivoli. Fra familien deltog desuden Berleburgs prinsesse Alexandra med snart to-årige prins Richard. Han fylder to år 14. september.

Til Joachims nære vennekreds hører fortsat hans gamle kæreste Iben Plesner Detlefs. Hun bruger nu, hvad hun selv kalder ungpigenavnet Hviid. Ibens nye kærlighed hedder Jesper Due Pedersen, og han er far til deres lille søn Jonas, som er på alder med Nikolai.

Endnu har Iben og Jesper ikke fået papir på deres kærlighed.

Lille prins Nikolai elsker alt, hvad der triller, røbede hans far. Han fik masser af legetøj, og på restaurant Påfuglen var der dækket op til fødselsdagsfest med en kæmpechokoladekage formet som en bil.

At Nikolai selv har styr på et rat, viste han, da han kørte adskillige runder i en af Tivolis grønne veteranbiler. Hylende morsomt syntes han også, at Tivolis børnerutschebane var, ligesom en sejltur på Tivolisøen ikke var ueffen. »Den lille mand«, som mor somme tider kalder ham.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.