Der er ikke mange steder, hvor du kan gafle en burger med fritter til bare 49 kroner.

Men det kan du hos burgerkæden The Burger Concept, der nu også snart finder vej til København.

Det skriver Valbyliv.dk

Den hurtigtvoksende kædes tilgang er »jysk, hurtigt og billigt«.

Det er de to brødre Simon og Morten Franck Jakobsen, der står bag den populære burgerkæde, og de ser frem til at indtage København og trække prisen på en burger ned på, hvad Simon Franck Jakobsen kalder »et mere fornuftigt niveau«.

»Vi ser meget frem til at åbne i Valby og være med til at trække prisen for en burger med fritter ned på et mere fornuftigt niveau. Det er vores opfattelse, at burgerrestauranterne i området tager for høje priser for deres burgere og menuer.«

Burgerkæden har allerede vundet danskernes hjerter.

På bare tre år har den formået at åbne ni restauranter, og der er endnu flere på vej.

Inden vi skriver 2022, åbner kæden restauranter i Hjørring og Viby J, ligesom de to brødre indtager Sjælland med yderligere fem restauranter, mere specifikt i Københavns indre by, Valby, Hvidovre og to endnu ukendte byer i Storkøbenhavn.

 

 

 

Andre læser også