Lyt til artiklen

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser en mand efter 'forsøg på seksuel krænkelse' af ung kvinde på Roskilde Festival.

En 25-årig kvinde har i nat været en tur forbi Retsmedicinsk Institut efter hun cirka klokken tre natten til torsdag blev overfaldet og skubbet ind i et skur, hvor hun angiveligt mistede hukommelsen.

Da den unge kvinde, der kommer fra Valby, kom til sig selv igen, lå der en mand oven på hende, mens hun blev krænket ved befølinger forskellige steder på kroppen. Kvinden begyndte at slå fra sig, hvorefter manden forsvandt fra stedet.

Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig, Midt- og Vestsjællands Politi fortæller, at overgrebet fandt sted ved medarbejdercampingen, der ellers er et relativt lukket område.

»Men det er ikke til at sige, om han har haft armbånd til området, siger Carsten Andersen og fortæller, at signalementet af gerningsmanden er sparsomt, hvorfor Midt- og Vestsjællands Politi heller ikke har fået nogle henvendelser.«

Gerningsmanden blev af kvinden beskrevet som: Mand, 20-30 år, 180-190 cm, Kropsbygning: Muskuløs, Iført: Mørk trøje og mørke bukser, kondisko i farven grøn eller blå.

Politiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har set gerningsmanden i området, eller som har oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på festivalpladsen eller ring på tlf. 114 med oplysninger i sagen.