Den tidligere vicepræsident-kandidat Sarah Palin er klar til at fortsætte den politiske løbebane i Washington.

Alaskas guvernør Sarah Palin fortsætter jagten på en politisk toppost, nu hvor hun måtte opgive vicepræsidentkandidattitlen.

Ifølge nyhedsbureauet AP udtalte Palin sig i går, at hun ville overveje en post i senatet, hvis Gud gav hende muligheden, og Alaskas indbyggere ønskede det.

- Lige nu gør jeg det som guvernør. Hvis der nu var noget, der skulle ændre sig dramatisk, og det viste sig, at man kunne gøre bedre brug af mine kræfter i senatet, så ville jeg helt sikkert overveje det, men det ville kræve et særvalg, siger Sarah Palin til CNN.

Hvor vidt hun planlægger at tilbringe de næste to år som guvernør i staten, er hun lidt uklar på i interviewet med CNN. Her understreger hun, at hun lader valget være op til Gud.

- Mit livs er i Guds hænder. Hvis han åbner døren for mig og jeg mener, at det er i staten og nationens interesse, så har jeg da tænkt mig at gå igennem den dør, siger hun.

Ind til nu har republikaneren Ted Stevens repræsenteret Alaska i senatet. Her har han siddet de sidste 40 år.

Han har dog ikke helt rent mel i posen, så hans sæde kunne meget vel blive ledigt. Ted Stevens er blevet upopulær, efter han er blevet dømt for at have glemt at indberette gaver gaver for over 1.5 millioner kroner - heraf var de fleste penge brugt til at renovere senatorens hjem.

Hvis det kommer til at koste senatorens sæde, får Palin mulighed for at stille op til et særvalg.