Incestmonsteret fra Østrig Josef Fritzl låste sin mor inde på loftet i de sidste 21 år af hendes liv som hævn for, at hun slog ham som lille, hævder han.

LÆS OGSÅ: SEXUHYRET JOSEF FRITZL - ALLE DE VILDE HISTORIER

Det var ikke kun kælderen, som det 74-årige sexmonster Josef Fritzl fra Østrig brugte til at spærre folk inde i. Loftet blev ligeledes brugt. Her blev moderen holdt indespærret i angiveligt 21 år indtil hun døde i 1980.

Josef Fritzl har ifølge avisen the Sun fortalt sin psykolog, at han låste moderen inde for at få hævn over, at hun slog ham som barn.

LÆS MERE NEDENFOR

Ingen kærlighed fra moderen
Afsløringerne kommer fra de samtaler, som Fritzl har haft med sin psykolog i forbindelse med en mentalundersøgelse, efter man fandt hans 42-årige datter i et kælderfangenskab med de børn, hun havde fået gennem faderens misbrug de sidste 18 år.

- Jeg fik modtog aldrig nogen kærlighed af hende. Hun plejede at tæske mig, ind til jeg lå på gulvet i en blodpøl. Jeg fik aldrig nogen kys. Jeg blev aldrig omfavnet, siger den 74-årige Josef Fritzl.

Moderen døde i 1980, efter hun havde tilbragt de sidste 21 år af sit liv låst inde på et væresle. Fritzl har fortalt psykologen, hvordan han spærrede vinduerne af, så hun ikke fik sollys.

LÆS OGSÅ: SEXUHYRET JOSEF FRITZL - ALLE DE VILDE HISTORIER

Fritzl så datteren som sin kone
Sexmonsterets intention med moderen var dog hævn i modsætning til fangeskabet af datteren, som han anså som sin kone.

- For at være helt ærligt, så tænkte jeg ikke over, at hun var min datter. Jeg så hende som min kone og min partner, siger han.

Retssagen mod incestfaderen starter til februar. Josef Fritzl er ved mentalundersøgelsen blevet erklæret rask, og det er derfor blevet anbefalet, at han selv skal spærres inde resten af sit liv.

LÆS OGSÅ: SEXUHYRET JOSEF FRITZL - ALLE DE VILDE HISTORIER