Uanset om man er til lak og læder eller racekatte, er der masser at kigge på på weekendens messer.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Voksne mænd i blebukser eller latextøj. Kvinder i lårkorte læderkjoler og lange lakstøvler. Bondage og læderpiske. Eller stille og rolige orgasmeforedrag. Her i weekenden er der lidt for enhver smag på messen »Kinky Copenhagen« på Islands brygge i København.

I modsætning til mange andre sexmesser handler denne ikke om ordinær porno, men om fetisch. Der er stande til dem, der tænder på lak. Stande til dem, der tænder på et slag i enden. Og så er der standen til dem, der gerne vil gå med sparkedragt og ble.

Især den stand kan man ikke undgå at lægge mærke til. For midt i alt det mørke og dunkle S/M-legetøj, lyser den op med overdimensionerede kravlegårde og pastelfarver. Man kan fristes til at tro, at det er her, de besøgende kan aflevere deres unger og få dem passet, mens mor og far går rundt på messen. Men det er det ikke. For her kravler voksne mennesker rundt på gulvet, pludrer med hinanden og babber på sutterne.

»Nogen tænder seksuelt på det. Andre gør ikke. Det har været svært at få folk til at stå frem, men det er vigtigt at vise, at vi er mange. Det er en livsstil. En fetisch,« fortæller Nicolai Lang, der startede babyforeningen. Til daglig arbejder han med IT - og både hans kolleger og familie kender hans barnlige lyster: Når han har fri, leger han baby.

Kostbare katte
Et andet sted i byen dyrker hundredvis af mennesker en helt anden interesse. Her handler det ikke om mennesker og lyster, men om katte. Hele 1.400 katte er samlet på ét sted til »World Cat Show« i Bellacentret.

Lugten af kattebakke slår nærmest én omkuld - især når man ikke er vant til katte. Overalt står der bure med nogen af verdens fineste katte. Der bliver redt, klippet, barberet og nusset. Burene er indrettet som små hjem, hvor de dyrebare skabninger kan ligge og slange sig og blive beundret fra alle sider.

Foran et af burene sidder en lille familie. Men istedet for at have den lille baby Melissa i armene, sidder moren og vugger katten fra side til side. Her er fokus ét sted - på katten. Og sådan er det overalt på denne udstiling.

For ejerne af kattene er det en brændende interesse. Det er nemlig ikke ganske almindelige huskatte, men kostbare racekatte. For ejeren er det ikke bare en tidskrævende hobby, men også en meet dyr én.

»Harmony her har jeg hentet i Canada. Hun koster 20.000 kr.,« fortæller Ole Wedfall stolt og fremviser en lille, hvid uldklump. Det er svært at tro, sådan et lille væsen kan koste så meget. Men så har hun til gengæld vundet priser. Og det er dét, det gælder om på denne udstilling.