Den tidligere nyhedschef på Se og Hør, Lise Bondesen, går torsdag til politiet med oplysninger om bladets brug af ulovlige kreditkortoplysninger. Det skriver hun torsdag i Ekstra Bladet. 

Lise Bondesen bekræftede onsdag, at bladet i en periode har haft adgang til flere kendte og kongeliges kreditkortoplysninger. Oplysninger som blandt andet betød, at Se og Hør kunne komme meget tæt på prins Joachim og prinsesse Marie under deres bryllupsrejse i 2008.Lise Bondesen er i dag underholdningschef på Ekstra Bladet, og beskriver i avisen torsdag, hvordan bladet brugte oplysningerne til at komme tættere på både kendte og kongelige.

- Brugen af den hemmelige kilde var forkert. Uetisk, amoralsk og direkte ulovlig, erkender hun i dag.

Selvom Lise Bondesen efter eget udsagn selv var med til at stoppe brugen af den hemmelige kilde i 2012, så er det først nu, efter at BT på baggrund af bogen "Livet, det forbandede" gennem flere dage har beskrevet ulovlighederne på Se og Hør, at hun har valgt at gå til politiet.

- Min viden fra årene på Se og Hør har jeg tænkt mig at dele med politiet, som min advokat i dag, torsdag, kontakter, skriver Lise Bondesen i Ekstra Bladet.

Ekstra Bladets underholdningschef Lise Bondesen er i øjeblikket sendt på ferie på ubestemt tid, oplyste Ekstra Bladet onsdag.