Søren Krarup har meldt sig ud af Den Danske Forening. De siger den ene dumhed efter den anden, mener han. Men det betyder ikke, at han har lagt en dæmper på sin egen hårde retorik overfor udlændinge.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>»Islam er en ny totalitær pest over Europa,« siger Søren Krarup til B.T. - tre dage efter at han sammen med Jesper Langballe og Søren Espersen meldte sig ud af Den Danske Forening.

Det skete i protest, efter at foreningens næstformand Poul Vinther Jensen havde sammenlignet muslimerne med middelalderens sorte død, og sagt at »de skal udrenses, før de udrenser os«.

»Jeg har været medlem af Den Danske Forening siden starten i 1987. Jeg har støttet dem, talt på deres møder og ladet mig svine til af pressen ustandselig, fordi jeg støttede dem.«

»Men jeg er træt af at være deres gidsel. De siger den ene dumhed efter den anden. Både Jesper Langballe og jeg er trætte af at blive misbrugt, og nu er det nok. At tale om udrensninger gider jeg ikke stå model til. Det er fuldstændigt som at høre Glistrup," siger Søren Krarup.

Haarder ikke hård nok

Dansk Folkeparti er skeptisk over for regeringens udlændingepakke. De tvivler simpelthen på, at integrationsminister Bertel Harder (V) har viljen til at gennemføre de stramninger, DF mener er nødvendige.

»Vi er bange for, at regeringen lader sig skræmme af den politiske korrekthed, at den ikke har vilje til at stramme nok. Og det er vores betingelse for at støtte deres udspil. Jeg må indrømme, jeg ikke helt har tillid til Bertel Haarders vilje til at gøre noget ved det. Jeg tror, han er lidt for kujoneret af sine venner nede i EU,« siger Søren Krarup. kark-På sin hjemmeside beklager Den Danske Forening udmeldelserne, som de mener sker af »taktiske hensyn«.

Og Den Danske Forenings styrelse skriver videre:

»Udmeldelserne er efter det for os oplyste foranlediget af, at foreningens næstformand Poul Vinter Jensen har sammenlignet den muslimske invasion af Vesteuropa med en ny pest.

På samme måde omtalte Hartvig Frisch i sin tid nazismen som »Pest over Europa«. Synspunktet er ikke påfaldende i lyset af den foreliggende situation.

Det adskiller sig som bekendt heller ikke indholdsmæssigt fra, hvad fremtrædende personer i Dansk Folkeparti tidligere har givet udtryk for.«

»Det er fuldstændig rigtigt, at man godt kan sammenligne islam med kommunismens og nazismens pest,« siger Søren Krarup.

»Islam er en ny totalitær pest over Europa. Men at begynde at tale om udrensninger er underlødigt. De kører ud ad en tangent i en forrykt retning. Jeg mener faktisk, Den Danske Forening er blevet overflødig.

Nu er der for en gangs skyld mulighed for at få flyttet på tingene i den forfærdelige ulykke, som indvandringen er. Og så skal det ødelægges af sådan nogle underlødige personer.

Det er i Dansk Folkeparti, kampen foregår. Der er lødighed og sammenhæng i tingene i stedet for at stå og skrige og skabe sig,« siger Søren Krarup.