Den danske musiker Mek Pek er ramt af stor sorg efter en voldsom uge.

På blot tre dage har han mistet begge sine forældre.

Det skriver han på sin Facebook-profil, hvor han mindes sine forældre Leif og Ivalo, der blev 79 og 76 år.

»Der var ingen større kærlighed i verden end den Leif og Ivalo delte gennem hele deres liv. Leif døde i tirsdags og i dag (torsdag, red.) fulgte Ivalo, efter ca. 5 måneders sygdom, efter sin elskede Leif,« skriver Mek Pek.

Begge forældre har lidt af sygdom op til deres død.

Faderen Leif har i de sidste mange år levet med den alvorlige sygdom Parkinson, men det tog ikke glæden ved livet fra ham, fortæller Mek Pek.

»Han har levet med Parkinson de sidste 14 år og alligevel har han haft store oplevelser og glædesstunder sammen med Ivalo og familie og venner. Vi kommer til at savne ham.«

Den 55-årige musiker, der blandt andet er kendt for sine Åh Abe-koncerter, sidder tilbage med en stor sorg, men også mange gode minder om sine forældre.

»Han (faderen, red.) vil blive husket som et kærligt, skørt, elskeligt, vanvittigt, autentisk, ærligt, provokerende, fascinerende, spontant, musikalsk nærværende, legende og lærende menneske,« skrev han tirsdag, da hans fader gik bort.

Torsdag måtte han igen sige farvel.

»Ivalo favnede alt og alle og alle der har krydset veje med Ivalo vil huske hende som en fantastisk, inspirerende, legende, fascinerende, omsorgsfuld kvinde med det mest uforglemmelige høje grin i verden.«

Begge forældre har i årtier været en stor og aktiv del af musik- og teatermiljøet i Aarhus.