En mand er her til formiddag fundet død for foden af Møns Klint af en gruppe tyske turister. Han er formentlig styrtet ned fra toppen af klinten.

Klokken 10:37 modtog Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi meldingen om, at en mand var fundet for foden af Møns Klint. Herefter sendte man en patrulje til stedet.

- Vi kan konstatere, at manden er død. Jeg har faktisk fået besked fra Falck, da radiokommunikationen fra Møns Klint går meget dårligt igennem. De nærmere omstændigheder ved vi ikke noget om endnu, siger vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, Ove Christoffersen, til bt.dk.

Det er fortsat sparsomt med oplysninger omkring den omkomne mand.

- Vi ved endnu ikke mere, end at det er en midaldrende mand, der er fundet død på stranden, oplyser Ove Christoffersen.

Hvad der er sket med manden - om han er død på stedet eller faldet ned fra Møns Klint ved politiet endnu ikke, men det vil man nu arbejde videre på at klarlægge.

- Der skal selvfølgelig foregå nogle undersøgelser af, hvordan han er havnet der, og af det sted hvor han eventuelt er faldet fra, siger Ove Christoffersen til bt.dk.

Tidligere dødsfald ved Møns Klint
Desværre er det ikke første gang, personer er omkommet omkring Møns Klint. Mindst fem personer har tidligere mistet livet ved det danske naturområde.

I 2005 døde to mænd med godt en måneds mellemrum. Den 12. marts fandt man en mand på 50-55 år dræbt efter et styrt fra den 130 m høje attraktion Dronningestolen. 27. april blev endnu en mand fundet død ved foden af klinten.

I 1994 blev en kvindelig fransk turist dræbt, da et stykke af klinten rev sig løs og styrtede i havet. Tidligere er også en 12-årig dreng blevet dræbt efter et 100 meter styrt, ligesom en ældre kvinde blev dræbt ved et fald fra trappen ved Store Klint.