Lyt til artiklen

Paula Larrains mand Mads Holger Madsen har indrømmet at han har ringet og skældt danseren René Christensen ud.

Dramaet om Mads Holger Madsens påståede trusler om vold mod sin kones dansepartner René Christensen fortsætter. I går i Aftenshowet på DR1, indrømmede han at have ringet og talt med store ord.

- Paula kom grædende hjem og fortalte mig nogle ting om sin dansepartner, som ikke var helt positive. Hun var meget ked af det og brød sig ikke om det, sagde Mads Holger, og fortsætter.

- Jeg var vred. Rigtig vred og jeg tilstår blankt at jeg snakkede med store bogstaver, siger Mads Holger om telefonsamtalen han foretog efter Larrain var gået i bad.

Han foreslog efter eget udsagn herefter René Christensen at "få en skade", så parret ikke skulle danse til finalen.

Det ville Rene Christensen dog derimod ikke og enmeldte herefter Mads Holger til politiet. En anmeldelse som politiet har bekræftet overfor B.T.

TV2 har intet set
Gitte Madsen, der er underholdningsredaktør på TV2 har ikke lagt mærke til noget, men afviser heller intet.

- Vild med dans er slut, og jeg har ihvertfald ikke været vidende om at der skulle være hujende jalousidramaer i kulissen.

Vicki Jo, der dansede med Joakim Boldsen i showet inden han udgik har en forklaring på hvordan en eventuel misforståelse kan være sket i sagen.

-Vi skal se forelskede ud på dansegulvet, men det er ikke ens betydende med at vi ikke elsker vores kærester, siger hun til B.T.

Læs mere om sagen i dagens avis.