Statsminister Poul Nyrup Rasmussen og Lone Dybkjær er blevet bedsteforældre. Natten til i går fødte Lone Dybkjærs yngste datter, Mette, en søn på Rigshospitalet i København, og Lone Dybkjærs første reaktion er, at hun er glad for, at fødslen gik så godt.

»Mette var gået 14 dage over tiden, så fødslen blev sat i gang. Men det gik godt, og både mor og barn har det godt, og jeg er meget glad,« siger den nybagte bedstemor.

Lone Dybkjær blev ringet op i nat og fik den glade meddelelse af den stolte far, Thomas, der kunne meddele, at barnet måler 54 cm og vejer 3.526 gram. Her til morgen ringede Lone Dybkjær til Poul Nyrup Rasmussen, der sammen med den øvrige regering var til todages møde på Fyn, og bragte det glade budskab videre.»»Iiiih,« sagde Poul, da han hørte det. Han blev vist lidt overrasket, fordi vi først havde regnet med, at det ville ske i dag,« siger Lone Dybkjær.Poul Nyrup Rasmussen har glædet sig mindst lige så meget til barnebarnet som Lone Dybkjær og har bl.a. glædestrålende bebudet, at han vil bygge et legehus.En ekstra glæde er det, at Lone Dybkjærs svigerinde få timer inden også havde født en søn, »så de to får forhåbentlig rigtig meget glæde af hinanden,« siger Lone Dybkjær.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.