Livet er ikke længere så fedt for flere af deltagerne i den populære tv-dokumentar, »Livet er fedt«, hvor seerne i en lang række udsendelser fulgte fire stærkt overvægtige danskeres kamp mod overvægten. Flere af deltagerne fra tv-dokumentaren kæmper med sygdom og overvægt.

Livet er ikke længere så fedt for flere af deltagerne i den populære tv-dokumentar, »Livet er fedt«, hvor seerne i en lang række udsendelser fulgte fire stærkt overvægtige danskeres kamp mod overvægten.

Alle tabte sig i snesevis af kilo, men i dag kæmper flere af dem igen med fornyet overvægt og alvorlige sygdomme.

Forleden kunne B.T. afsløre, at Merethe Kasten fra Fredericia må dreje nøglen på sin forretning for tøj i store størrelser på grund af en dyb og voldsom depression. En sygdom der har plaget hende fra tid til anden.

I dag kan B.T. fortælle, at også Marianne Klüver fra Høng på Sjælland har haft det utrolig svært efter serien.

»Havde jeg vidst alt det, jeg skulle igennem, var det bedst, jeg kun var blevet 45 år,« siger den 54-årige pensionist til B.T., mens tårerne triller ned ad kinderne.

I dag syv år efter serien har hun taget alle de 45 kg på, hun tabte, og mere til. Hun tør knapt vise sig uden for en dør.

»Jeg er flov. Alle ved jo, at jeg var med i »Livet er fedt«. Jeg er træt af folks blikke, når de ser jeg stadig er overvægtig. Og jeg er træt af hele tiden at skulle forklare mig,« siger Marianne.

57-årige Allan Petersen er en anden, der kan fortælle om omkostningerne efter at have medvirket i den populære serie.

LÆS HELE HISTORIEN I B.T. I DAG