Den ligner en leopard, og så er den hunde-dyr. Designerkatteracen 'Ashera' er avlet til at ligne en mini-leopard, og til en pris af over 120.000 kroner forventer man vel også en killing der er noget ganske særligt.

For 22.000 dollars, eller nær 123.000 kroner kan du erhverve dig verdens dyreste og største tamkat, hvis du da har tålmodighed til at vente op til et år på minileoparden.

'Ashera' er en ny katterace som firmaet 'Lifestyle Pets' i Californien har fremavlet for at skabe en lille, tam leopard man kan have gående rundt i privaten. Katten er en blanding imellem en afrikansk Serval, en asiatisk leopardkat og en huskat.

Katteracen vejer op til 14 kilo, er godmodig nok til at kunne opgåes børn, og så har den ikke noget imod at gå i snor, hvilket nok kan være en god ting hvis man vil flashe det 122.000 kroner dyre pelsdyr uden for husets vægge.

Eftertragtet jet-setter
Hus-leoparden er ifølge 'Lifestyle Pets' meget omgængelig - og meget populær. Firmaet fik i løbet af de første 48 timer efter katteracen kom i handlen over 20 bestillinger, og derfor proklamerer 'Lifestyle Pet' nu, at der er ni til 12 måneders ventetid på det prikkede vidunder.

Simon Brodie fra den eksklusive dyrehandel proklamerer ifølge E24.se, at ihvertfald en af de nye katteejere har hentet kæledyret i privatjet, hvilket vel er passende for det specialdesignede dyr.

Det er ikke kun 'skøre' amerikanere der har bestilt det dyre dyr. Ifølge Simon Brodie er der også indløbet bestillinger fra Skandinavien på hus-leoparden.

Lifestyle Pets arbejder lige nu på at fremavle en meget lille hund, men det er stadig uvist hvornår den kommer i handlen, og om den er avlet til at kunne enes med den kæmpe kat.

Læs om Ashera-katten her