bt.dk's læsere er klar med gode råd til DR, når sparekniven skal skære det overflødige fedt fra i sendefladen. Ifølge en afstemning på bt.dk vil læserne helst undvære Master Fatmans 'Hiv stikket ud'.

Efter det enormt dyre byggeri af DR Byen i Ørestaden, er DR tvunget til at spare 300 millioner om året. Her er en servicemeddelelse til DR fra bt.dk's læsere, om hvilke programmer der er overflødige.

Med 17 procent af stemmerne er det Master Fatmans program 'Hiv stikket ud', læserne allerhelst vil se fordufte væk fra sendefladen. Den tykke charmetrold dansede sig ellers ind i seernes hjerter i 'Vild med dans' på TV2, men som vært på sit eget underholdningsprogram, slår manden, der også er kendt som Morten Lindberg, åbenbart ikke til.

Og står det til bt.dk's læsere kan værterne på 'Aftenshowet' godt pakke sammen, og følge efter Master Fatman. 15 procent mener nemlig, at showet, der sendes fra Rårhuspladsen i København, godt kan undværes.

Desuden mener 14 procent, at DR godt kunne skrue ned for dækningen af sportskampe.

Til gengæld er der kun 1 procent der helst vil undvære 'Rabatten', og det ville nok også være en god idé, hvis ledelsen i DR begyndte at bruge nogle af de sparetips programmet byder på.

Se hvordan stemmerne fordelte sig på listen forneden.

Sådan fordelte stemmerne sig
DR skal spare. Hvilket dansk program vil du helst undvære?

Hiv stikket ud 17% Aftenshowet 15% Sportskampe 14% Normalerweize (DR2) 10% Søren Ryge 9% Sporløs 8% Taskforce 7% Hvad er det værd? 6% Jersild & Spin (DR2) 5% Hammerslag 3% Ud i det blå 3% Deadline (DR2) 2% Rabatten 1% 8379 stemmer i alt