To briter er kommet i alvorlige problemer med ordensmagten i Dubai, efter at de havde sex på en offentlig strand forrige fredag.

Den 30-årige forretningskvinde, Michelle Palmer, risikerer op til seks års fængsel for at have haft sex på en strand i den rige og topmoderne oliestat, Dubai.

Michelle Palmer, der har boet i Dubai i tre år, festede sammen med flere britiske venner, og ud på natten var de blevet godt fulde og kåde. Derfor forlod Michelle selskabet hånd i hånd med en britisk mand ved navn Vince. Men de to gik ikke ud i den arabiske nat for at studere stjernerne.

De to fandt sig til rette på 'Jumeirah Beach', men her blev de midt i akten spottet at en betjent. I første omgang lod han dem slippe med en advarsel, men da betjenten vendte tilbage efter noget tid, var de to kåde briter stadig i gang. Og så var der ingen nåde. Det gjorde det heller ikke bedre, at Michelle Palmer angiveligt kaldte betjenten for en "F***** muslim" og forsøgte at slå ham med en højhælet sko.

Betjenten anholdt dem begge og smed dem i detentionen. Da Michelle og Vince blev løsladt dagen efter og alkoholen havde forladt blodet, gik alvoren op for de to briter. Derfor besluttede Michelle og Vince at blive gift dagen efter for at mildne myndighederne. I et muslimsk land er det nemlig strengt forbudt at dyrke sex udenfor ægteskabet. Og slet ikke på offentlig grund.

Men trods parrets nylige ægteskab, så forventes det, at straffen bliver hård fordi at der skal statueres et eksempel. De mellemøstlige myndigheder forsøger at holde snor i de vesterlændinge, der kommer til muslimske lande for at feste igennem uden at tage hensyn til de muslimske skikke og love, skriver engelske "The Sun".

De to turtelduer har allerede været en tur i retssalen, og endnu et retsmøde venter i nærmeste fremtid. Parret risikerer fra tre måneder til seks år bag tremmer. Desuden bliver de begge udvist af landet.