Der er udbrudt kokke-krig på det fornemme hotel D'Angleterre. Arkivfoto: Bent Midstrup.
Der er udbrudt kokke-krig på det fornemme hotel D'Angleterre. Arkivfoto: Bent Midstrup.

Der er udbrudt et usædvanligt slagsmål mellem Hotel D'Angleterre og en ny fyret mesterkok, der ikke ville servere stjerneskud og pariserbøf for gæsterne.

Det traditionsrige københavnske luksushotel D'Angleterre slår igen mod den nu fyrede mesterkok Rasmus Kofoed. Hotellets ejer, Henning Remmen, er fortørnet over, at Rasmus Kofoed har brudt en mundtlig aftale om tavshed og kalder adfærd fra hans køkkenhold for 'lige til en politianmeldelse'.

Baggrunden er, at Rasmus Kofoed i Berlingske Tidende tirsdag kommenterer sin afsked fra hotellets restaurant.

- Vi havde en gentlemen's agreement om at tie stille, men han har tilsyneladende haft behov for at hævde sig personligt. Dermed er vi også frigjort fra vores løfte, og jeg vil bare sige, at vil han have kamp, så skal han få kamp, siger Henning Remmen til Ritzau.

Kofoed blev i foråret nummer tre ved kokkenes svar på VM i Frankrig, og efterfølgende blev han headhuntet til D'Angleterre. Det samarbejde varede til i fredags, hvor mesterkokken efter eget udsagn blev smidt på hotelporten, da han havde nægtet at udvide menukortet med stjerneskud, pariserbøf og club sandwich.

/ritzau/
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.