Det er videnskabeligt bevist, at smukke og intelligente kvinder ofte ender som singler - og det er der flere grunde til.

De fleste singler har fået spørgsmålet, når man er blevet slæbt med til parmiddag: 'Jamen hvorfor er du dog single, du er så lækker og har så meget at byde på.

Sandheden er, at det er der virkelig mange forklaringer på.

Selv om det kommer bag på mange, så er der mange kvinder, der ligger langt over gennemsnittet når det gælder både udseende og intelligens, som er singler, og det kan både være selvvalgt eller ufrivilligt.

Der er især syv årsager, som forskere på området har fundet frem til. Det skriver Lajkat.

1: Mænd føler sig intimideret

Visse mænd føler sig mindre maskuline, når de er i selskab med intelligente, smukke kvinder. De kan ikke klare, når kvinder er klogere end dem selv og på den måde overlegne.

2: Mange tror, de er uopnåelige

Hvorfor gå hen i byen og snakke med en kvinde, som man ikke har en jordisk chance hos? En smukt udseende kan blive en forbandelse, hvis det skræmmer alle mændene væk.

3: De er kræsne

Selvsikre kvinder er ikke desperate efter en partner, og tager derfor ikke til takke med en mand, hvis han ikke lever op til deres forventninger.

4: De vil bestemme over deres eget liv

Mange attraktive kvinder oplever, at deres kærester prøver at kontrollere og bestemme over dem. Det gider de ikke finde sig i særligt længe.

5: De vil hellere hænge med vennerne

Ærligt talt: Når alting kærer for en, hvorfor så ikke bare nyde livet sammen med vennerne fra weekend til weekend?

6: De har nok i sig selv

Når man har succes i livet, kan man glemme kærligheden - eller vælge den fra bevidst - og fokusere udelukkende på sig selv.

7: Hun elsker sig selv mest af alle

Stærk, frigjort powerkvinde eller selvglad egoist? Det kan der være delte meninger om, alt efter hvem man spørger, men faktum er, at mange smukke, intelligente kvinder er rigtig gode til at elske sig selv. Derfor har de ikke brug for nogen mand til at overøse dem med tryghed og kærlighed.