Først var det momsindberetningen fra selvstændige erhvervsdrivende, der koksede for Skat. Så har mange af BTs læsere berettet om nummerplader og biler, der ikke kunne udleveres fra motorkontorer siden fredag. Og nu indrømmer Skat det selv på deres Twitterprofil - IT-systemet er grænsende til slet ikke at fungere.

'Hele skat.dk inkl. TastSelv kører meget langsomt, grænsende til slet ikke. Travlt på tlf. Kan dit opkald vente, anbefaler vi det,' skriver Skat mandag på deres twitterprofil, @skattefar.

Hvis man har tålmodighed til at vente på at komme ind på skat.dk, bliver man efter længere tids venten mødt med følgende tekst på skat.dks forside: 'Vi har i øjeblikket problemer med vores IT-systemer og kan derfor have svært ved at hjælpe dig, når du ringer.'

Flere af BTs læsere har berettet om deres problemer med motorkontorerne, hvor nummerplader og biler ikke kunne udleveres. Registreringssystemet ser simpelthen ud til at være gået i koks lige siden fredag. En anden ting der heller ikke er oppe at køre, er TastSelv Erhverv. Her har selvstændige erhvervsdrivende fået forskellige udmeldinger fra skat.dk om udskudte deadlines for indberetning af moms.

Noget tyder altså på, at hjælp til skat gennem computeren kræver ekstra stor tålmodighed, og at et opkald til skat er lig med meget lang ventetid.