Julie Berthelsen og Tim Christensen blev aftenens helt store navne, da vinderne af Danish Music Awards 2004 blev kåret i Forum lørdag aften. De to blev aftenens klare gengangere stærkt forfulgt af Kashmir, som også kan se tilbage på en indbringende aften, hvor de blandt andet blev kåret til Årets Danske Gruppe.

Det var en yderst beskeden Tim Christensen, der mødte op i til årets prisuddeling. - Jeg har ingen forventninger om at gå hjem med nogle priser. Sidste gang var jeg også nomineret i flere kategorier, men gik hjem uden at vinde noget. Hvis jeg ikke forventer noget, bliver jeg ikke skuffet, sagde Tim Christensen.

Men trods de meget lave forventninger kan manden bag hittet "Right next to the right one" nu bryste sig af titlerne: Årets Danske Sanger, Årets Danske Album og Årets Danske Producer.

Også den grønlandske popstar, Julie, fik en travl aften i Forum. Hele tre gange blev hun kaldt på scenen, hvor hun blev hædret for sit arbejde i form af priserne for Årets Danske Sangerinde, Årets Danske Popudgivelse og Årets Nye Danske Navn.

Inden showet afslørede Julie, at hendes største ønske for aftenen var at blive Årets Danske Sangerinde eller Årets Nye Danske Navn. Hun vandt begge kategorier, og det var en bevæget sangerinde, der forlod scenen.

- Jeg er utrolig rørt. Det her viser, hvor loyale mine fans er. At vinde begge priser er meget mere, end jeg havde turdet håbe på, for jeg har også enorm stor respekt for de andre nominerede, sagde Julie, mens hun kæmpede for at holde tårerne tilbage.

Julie var da også oppe mod hårde odds. For i kategorien Årets Danske Sangerinde måtte hun kæmpe med blandt andre Tina Dickow om æren.

Tina Dickow endte dog ikke med at gå hjem uden at blive hædret for sit arbejde. Som Årets Danske Sangskriver måtte Tim Christensen nemlig se sig slået af Dickow for albummet "Notes".

Fra scenen var det en veloplagt Timm Vladimir, der som aftenens vært styrede slagets gang. I løbet af aftenen kunne han på vegne af Danish Music Awards præsentere forskellige udenlandske såvel som danske kunstnere, der optrådte for en fyldt sal. Blandt de optrædende var bl.a. Blue, Sarah McLachlan, Erann DD og Tim Christensen.

Selv om aftenens hovedmission var at kåre de beste danske kunstnere, blev de udenlandske stjerner ikke glemt.

I kategorien Årets Udenlandske Hit blev det Dido, der løb med sejren med ørehængeren "White Flag". Robbie Williams vandt i kategorien Årets Udenlandske Album med "Escapology". /ritzau/