Efter tolv idylliske dage i Big Brother huset, blev natten til fredag dramatisk. Deltagerne havde drukket sig fulde i vodka, og stemningen bar præg af frustrationer over, at Eva havde forladt huset. Tidligere på aftenen var der aggressioner og skænderier i luften, og senere på natten afslørede Jill overfor Pil, at hun tidligere var blevet misbrugt seksuelt.

Mens TvDanmarks webkameraer på www.bigbrother.dk kørte, fortalte Jill bl.a. om nedværdigende og ubehagelige oplevelser. På et tidspunkt var hun blevet voldtaget. "Jeg turde ikke sige det til nogen, og til sidst tænkte jeg bare, hvor kan jeg være?".

Jills forældre blev skilt, da hun var barn, og hun flyttede med sin mor til Taastrup.

Senere flyttede hun tilbage til Korsør - hvor hun blev skændet, som hun fortalte til Pil. Senere i går talte hun igen med den psykologistuderende Pil.

Episoden gav hele dagen i går anledning til selvransagelse internt i TvDanmark og i produktionsselskabet Metronome. Ledelsen valgte at lade det være op til Jill, om hun vil ud af huset nu. Hvilket hun sagde nej tak til under et møde.

Jills mor Bodil Nielsen ønsker ikke at kommentere sin datters oplevelser eller episoden konkret.

"Dengang boede Jill i Korsør. Jeg ved ikke noget om, hvad der er sket der," siger hun til B.T.

Psykoterapeut og læge, Janne Helle, mener, at TvDanmark totalt har svigtet sit ansvar overfor deltagerne.

"Når en pige er blevet voldtaget, er hendes grænser overskredet i en sådan grad, at hun slet ikke kan mærke dem.

Derfor mærker hun slet ikke, at det er forkert at sidde og fortælle om det i en situation, hvor der er kameraer allevegne, og hvor alle har mulighed for at lytte med.

Når hun så oven i købet er fuld, betyder det, at hun i endnu mindre grad kan fornemme, hvad det egentlig er, hun siger," siger Janne Helle.

"Når hun engang kommer ud af huset, vil hun slet ikke kunne styre, det der kommer til at ske," mener Janne Helle. Som ikke er imponeret over TvDanmark, der skruede ned for Jills og Pils samtale efter nogle minutter.

"Der hvor lyden bliver slukket, er det jo allerede for sent. Medierne udnytter det, at folk ikke kender deres egne grænser," siger Janne Helle.

Hendes kollega, psykolog Jens Hansen, fast medlem af ekspertpanelet i Big Brother, er enig med Janne Helle i, at det kan blive problematisk for Jill at komme ud i den virkelige verden efter.

Nu hvor hun har fortalt om sin ubehagelige fortid.

"Hun har ikke tænkt situationen igennem. Det, at Jill har fortalt om sine oplevelser, kan godt ende i noget traumatisk for hende, hvis hun ikke får det hele bearbejdet.

Hun må forberede sig på, at der kommer en reaktion fra folk, når hun kommer ud af huset. Reaktionerne kan godt give hende et chok," siger han.

Jens Hansen mener, at en af grundene, til at Jill fortalte, at hun havde været misbrugt, skyldes, at beboerne ikke har noget at tage sig til, når de er spærret inde i huset.

"Der sker ikke særlig meget i huset, der er meget tomgang. Deltagerne kan kun underholde med sig selv, og så må man grave gamle oplevelser frem, som man kan tale om.

Alkoholen har selvfølgelig været med til at løse tungebåndet, men jeg tror under alle omstændigheder, at oplysningerne ville være kommet frem før eller siden. Og jeg tror, vi kommer til at se mere af den slags i programmet, uanset om deltagerne ønsker det eller ej," siger Jens Hansen, og fortsætter:

"Jill har spillet meget på sin seksualitet. Hendes traumatiske oplevelser har ligget som et indre tryk, der ville ud og hun har kredset rundt om den varme grød ved at tale så meget om sex.

I sidste ende mener jeg, at det er bedre for hende at være kendt, som en der har været sexmisbrugt end som Dildo Jill," siger Jens Hansen.