Hej Joan

Jeg lever sammen med en dejlig kvinde, og vi har et normalt sexliv, to-tre gange om ugen. Men da min trang er så utrolig stor, onanerer jeg tit, mest om morgenen, da jeg hver dag vågner med en voldsom rejsning.

Er det normalt, at en mand på 50 år har så kraftig sextrang? Jeg har ofte forsøgt at lire min kone op til et morgenknald, men ikke ret tit har jeg held, da vi jo er på vej op og på arbejde.

Så er jeg nødt til selvhjælp. Jeg er klar over, at min samlever ved, hvad jeg laver, da hun ikke kan undgå at mærke min ophidselse. Når jeg onanerer en 10 minutters tid, lister jeg af og til min hånd ned i min kones skød, og får altid meget velvilligt gjort plads, så jeg kan få en finger op i hende, og hun er altid drivende våd, og i flere tilfælde ender det med, at jeg giver hende en orgasme samtidig med, at jeg onanerer.

Jeg tror, at hun tit lader som om, hun sover, og når jeg så begynder seancen, ligger hun og lytter, og bliver smask liderlig, hvilket naturligvis ophidser mig endnu mere. Hun siger, at jeg har et unormalt stort sexbehov, og jeg er bange for, at det tangerer det sygelige. Kan der gøres noget ved det? Kærlig hilsen Sexomanen





SVAR:

Kære Sexoman

Det er ikke unormalt for mænd at vågne om morgenen med en voldsom rejsning, som du selv udtrykker det. Testosteronniveauet er højest tidligt om morgenen og er derfor det tidspunkt, hvor de fleste mænd har mest lyst til sex. Så er det da også surt, at det lige falder sammen med, at man skal op af sengen og ud og bestille noget.

Jeg ser ikke noget sygeligt eller unormalt ved din store lyst. Hvis du går andre mænd på klingen, vil du sikkert opdage, at der er mange, der har det ligesom dig, også i din alder. Det hævdes, at mænd med store testikler producerer mere sæd end gennemsnittet og får 30 pct. mere sex end mænd med mindre testikler.

Måske er du én af de heldige. Det lyder da i hvert fald, som om du dybest set er godt tilfreds og har en sensuel kvinde, der kan lide at lege med dig. Jeg siger tak for dit inspirende brev. Kærligst Joan