Ved du, hvor længe éns penis bliver ved med at vokse?

Hej Joan.

Jeg er en fyr på 17 år. Jeg har tre spørgsmål, som jeg rigtig gerne vil have svar på. De lyder således:

Ved du, hvor længe éns penis bliver ved med at vokse? Ved du, hvad gennemsnits-størrelsen på en penis er i stiv tilstand? Det sidste er, at nogle gange når jeg onanerer, så springer sæden ikke altid ud, men glider ned ad hovedet, hvordan kan det være?

MVH Clas

SVAR:

Kære Clas

Din penis vil blive ved med at vokse, lige så længe du vokser. Gennemsnitligt måler en erigeret penis ca. 15 cm, men der er normale udsving til begge sider. Der kan være stor individuel forskel på graden af sprøjt.

Ved udløsning sprøjtes sæden ud af urinrøret med høj hastighed, og specielt hos unge fyre eller ved stærk ophidselse kan sæden nå over en meter. Det kan indimellem ske, at mænd oplever at få sivende sædafgang, som du beskriver. Udløsningen kommer ikke i stød, men sivende ud af urinrøret. Det kan hos nogle føles lidt mindre vellystigt. Hvorfor, er svært at sige.

En almindelig sædafgang er en nøje koordineret vekselvirkning mellem bækkenbundsmuskulatur og ejakulationscentret i rygmarvens nederste del. Ved vedvarende seksuel stimulation nås et punkt, hvor sekreter fra blærehalskirtel, sædblærer og sædledere presses op i den bageste del af urinrøret, som derved udvides to-tre gange.

Få sekunder senere finder sædafgangen sted under rytmiske sammentrækninger af bækkenbundens muskulatur samt følelsen af orgasme. Pulsen øges samtidig med blodtrykket og vejrtrækningen, og hjernen leverer en række signalstoffer, der giver denne fantastiske gode følelse. Jeg ønsker dig mange saftige orgasmer, sivende som sprøjtende. Kærligst JoanSMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.