Familien Holch Povlsen sender nu sin dybfølte taknemmelighed for den omsorg, de har modtaget.

I en annonce i søndagens udgave af Århus Stiftstidende takker Anne og Anders Holch Povlsen for den medfølelse og omsorg, de har mødt efter tabet af deres tre børn.

Børnene Alma, Agnes og Alfred blev alle dræbt ved terrorangrebet på Sri Lanka påskedag.

'Vi vil gerne udtrykke vores dybfølte taknemmelighed for den hjertevarme, omsorg og støtte, vi har modtaget efter tabet af vores tre elskede børn, Alma, Agnes og Alfred. Vi er dybt bevægede over de mange betænksomme og kærlige kondolencer, hjertelige tanker, tegninger og omsorgsfulde hilsner, der er blevet sendt til os fra nær og fjern. Det rører os dybt og giver os styrke, der vil hjælpe os fremover,' lyder det blandt andet i annoncen, der bliver trykt i Århus Stiftstidende

Foto: Mads Claus Rasmussen
Vis mere

Parret takker desuden de 'dejlige' mennesker, der mødte op og støttede dem ved begravelsen i lørdags, ligesom de sender deres tanker og kondolencer til de mange andre familier, der mistede deres kære under terrorangrebet på Sri Lanka.

De afslutter annoncen med udtrykke taknemmelighed for deres datter Astrid og fortæller, at de tre sammen vil ære Alma, Agnes og Alfreds minde.

Blandt gæsterne ved begravelsen var kronprinsfamilien og statsminister Lars Løkke Rasmussen (V).

Domprovst Poul Henning Bartholin forestod begravelsen, og der blev sunget tre salmer under begravelsen.

Salmerne var "I østen stiger solen op" af B.S. Ingemann, "Se, nu stiger solen af havets skød" af Jakob Knudsen og "Du som har tændt millioner af stjerner" af Johannes Johansen.

Efter ceremonien blev de tre kister båret ud til tre ventende rustvogne. Kisterne var pyntet med blomster, og på kisterne var billeder af de tre børn.

En af kisterne var også pyntet med farverige balloner. Efter flere minutters stilhed uden for kirken klippede familiens datter snoren til ballonerne, der steg til vejrs på den blå himmel.

Herefter begyndte Aarhus Domkirkes Kantori at synge "Det dufter lysegrønt af græs", og rustvognene kørte afsted.