Årligt spiser over 1 million mennesker i hans 12 selskaber i koncernen MIB.

Hans madsteder findes blandt andet i Aarhus Airport, Jydsk Væddeløbsbane og Book1. Her guider Martin Ib, manden bag Aarhus' største madimperium, dig til en række af hans yndlingssteder i byen.

Kødstadens Burger Joint

Jeg elsker burgere. Og jeg synes jo selv, at jeg laver den bedste burger i byen. Men hvis jeg skal anbefale nogen andre, der er mindst lige så gode, så er det helt klart Kødstadens Burger Joint. De har virkelig tænkt over maden.

Kødet er supergodt. Det er gode boller, og der er ikke alt for meget snask og ligegyldigt fyldt. Man er sikker på, at man får en suveræn madoplevelse hver gang. De har virkelig brugt tid på deres kød og at få en god smag. Jeg  bestiller typisk en burger dobbelt cheese med fries som takeaway. Pomfritterne er gode og sprøde, og så holder de også til leveringen hjem.

Charm Sushi

Jeg elsker at spise at sushi. Især kombinationen af sticks and sushi. Nogle betegner sushi som nutidens grillkylling. Alle laver det og tror, de bare kan koge noget ris og putte fisk på. Det kan man ikke bare.

På Charm har de styr på råvarerne og håndtere dem godt. Det er de færreste, der laver lige så god sushi som dem. Man får en kulmination af den japanske sushi kombineret med sticks. Jeg kan især anbefale deres rainbow, ebi – og så er deres dobbelt salmon fantastisk. Af sticks kan jeg anbefale okse og kylling.

Søren Gammelmark

Hvis jeg skal jeg spise fransk, så er det Restaurant Et. De har virkelig styr på de klassiske franske retter. De bruger dejlige, friske råvarer. Det gælder uanset, om det er tarter, østers, dampede muslinger eller konfiteret and.

Når jeg er ude at spise, så kigger jeg også på indretningen. Og det har de klaret godt. Der er simpelthen en fantastisk stemning på restauranten. Efter min mening er Restaurant Ét de førende i Aarhus inden for det franske køkken.

Foto: Shawarma King
Foto: Shawarma King

Shawarma kan laves på sindssygt mange måder. Nogle gange er det tørt og træls brød eller en chilli og dressing, der overdøver alle andre smage. Men det gør de aldrig på Shawarma King. Det er ordentligt brød, som er blødt og lækkert. Samtidig så krydrer de fyldet godt. Det er lækkert.

Jeg er her cirka en gang hver anden måned, når jeg har været i byen med min søn. Så bestiller jeg en helt klassisk shawarma med kebab. De går op i at lave god mad, og det kan virkelig mærkes.

Grappa

Hvis jeg skal have italiensk, så er der ingen tvivl om, at det er Grappa, jeg tager til. Det er også en af de restauranter, hvor jeg oftest spiser. Det er god, klassisk italiensk mad. Der er lækker indretning og godt personale.

Maden ligger i et hverdagsleje, så man ikke skal i jakkesættet for at spise der. Jeg kan især anbefale deres antipasti og andre småretter. Hvis jeg skal have pizza, så er det også Grappa, som jeg tager til.