Ekstra Bladet er forargede, fordi Anni scorer 9.000 om dagen på rufferi, mens de selv høster mindst 13 gange så meget på at tilbyde sex i alle tænkelige versioner.

Dobbeltmoralen driver ned ad siderne på Ekstra Bladet for øjeblikket.

På forsiden hænges Anni Fønsby forarget til tørre som storalfons.

- Anni styrer 36 piger: Tjener 9000 kroner om dagen på ludere, skrev avisen mandag, da de bød Anni Fønsby velkommen på forsiden.

Men på de bageste sider i samme avis scorer Ekstra Bladet hver dag mindst 123.000 kroner, hvor hundredevis af prostituerede lokker med købesex i alle afskygninger.

Fra ungpigebabser og ungpigekroppe over megafransk (udløsning i munden uden kondom, red) samt absolut chokoladebrune lidderbasser fra Brasilien og Mandarin thaimassage.

Om 'ungpige' dækker over mindreårige kan Ekstra Bladet ikke kontrollere. Ej heller om de 'chokoladebrune skønheder' dækker over slavepiger fra Afrika.

LÆS OGSÅ
  • Falbert frikender sig selv


Læs mere nedenunder

Mindst 45 mio. kr. om året
B.T. har foretaget en beregning på baggrund af Ekstra Bladets annoncer i går mandag 20. april. Man solgte annoncer for 123.000 kroner. Det betyder, at den årlige indtægt på knap fire siders daglige massageannoncer løber op i over 45 millioner om året. Og det dækker kun indtjeningen på papir-avisen.

- Med sådan et tal må de være Danmarks største alfonser, og det er absolut ikke i orden, siger forkvinde Karen Hallberg fra Dansk Kvindesamfund.

- Jeg mener, Ekstra Bladet er på kant med rufferiloven hver eneste dag, og så skulle de måske være lidt forsigtige, før de dømmer Anni Fønsby og andre, der har med prostitution at gøre,« siger Anette Rix, der er leder af værestedet Reden, der hjælper gadeprostituerede på Vesterbro i København.

Har det dårligt
- Jeg har det dårligt med Ekstra Bladets annoncer. Og jeg synes ikke, at Ekstra Bladet burde være de første til at blive forargede. De aner jo for eksempel ikke, om der gemmer sig handlede kvinder blandt deres mange massage-annoncer, siger Lone Chodavarapu fra Aktive Kvinder, der driver et safehouse for handlede kvinder i Danmark.

Ud over den massive indtjening på annoncerne i papiravisen bestyrer Danmarks største sexbagmænd også en række netsider, der ligesom avisens annoncer er sprængfyldt med tilbud om alskens seksuelle ydelser.

Ingen kontrol
- Jeg tvivler på, at Ekstra Bladet kan kontrollere, hvad de rent faktisk annoncerer for, siger talskvinde for Selskab for Ligestilling, Anna Køster, der mener, at det er et kæmpe problem, at de kan komme til at bringe annoncer for sex med mindreårige og købesex med kvinder, der er ofre for kvindehandel.

- Ingen af tingene er tilladt ifølge dansk lov, siger hun til B.T.

Ikke ulovligt
Ekstra Bladet er flere gange forsøgt anmeldt for alfonseri, men er aldrig blevet knaldet for sine massageannoncer. Politiet og juraeksperter har flere gange vurderet, at det ikke er ulovligt at reklamere på den måde for prostituerede.

Ekstra Bladet har i årevis haft den indbringende forretning næsten helt for sig selv.

For tre-fire år siden forsøgte Den Blå Avis at tage konkurrencen op. Allerede året efter trak man sig ud igen.

- Vi valgte af etiske grunde at trække os ud af dette marked i 2006. Anledningen var Tønder-sagen, der gjorde, at vi ikke længere kunne forsvare at køre videre med det. På det tidspunkt omsatte vi for mellem 600.000 og 800.000 kr, siger annoncedirektør Claus Andersen fra Den Blå Avis.