Bt.dk’s læsere har stemt, og nu er vinderen fundet.

Er dette Danmarks sjoveste vits? - Deltag i debatten her
Og vinderen er..... På førstepladsen kom joke nummer 7 med 31 % af stemmerne:

En mor stod i køkkenet og kunne derfra høre sin søn lege med tog i stuen. Hun bemærkede at toget stoppede og hørte drengen sige: "Alle i lede røvhuller der skal af må nu nok heller skynde jer af helvede til; og til idioterne der netop står på kan jeg kun sige - se så at få røven med jer, vi skal jo videre".

Den chokerede kvinde skyndte sig ind i stuen og sagde: "Vi bruger sandelig ikke den slags sprog her i huset. Som straf må du gå op på dit værelse i to timer. Derefter kan du lege med dit nye tog igen, HVIS du taler ordentligt".

To timer senere leger drengen igen med toget. Toget stopper og hun hører sin søn sige: "Til alle passagerer der nu forlader os vil jeg sige, tak for at i rejste med os og husk endelig al jeres bagage.. Vi håber i har haft en behagelig rejse". Hun hørte drengen fortsætte: Til vore nye rejsende vil jeg ønske dem velkommen ombord, vi skal gøre alt hvad der er os muligt for at i vil have en behagelig rejse. Venligst find et sæde inden vi starter".

Moderen begyndte stolt at smile da hun hørte drengen fortsætte: "Og er der nogen af jer røvhuller der er sure over at vi i dag kører med to timers forsinkelse kan i gå ud og tale med den fede kælling ude i køkkenet".

Resten af afstemningen
På anden pladsen kom joke nummer 4 med 13 % af stemmerne. På en delt tredje plads kommer joke nummer 2 og 10 med 10 % af stemmerne. På fjerde pladsen kommer joke nummer 8 med 9 % af stemmerne. På femte pladsen joke nummer 5 med 8 %. På sjette pladsen joke nummer 3 med 6 %, på syvende pladsen joke nummer 9 med 5 % og sidst med ikke mindst kom joke nummer 1 og 6 ind på en delt ottende og sidsteplads med 4 % af stemmerne.

Bt.dk siger tak for alle de indsendte vitser og også tak til Jer, som har stemt.