Hambros Allé i Hellerup - en adresse der er forbeholdt de rige og kendte. Nyeste beboer på vejen er baronesse Caroline Fleming, og når hun tager en slentretur ned ad Alléen, kommer hun bl.a. forbi naboerne Bent Fabricius-Bjerre og forretningsmanden Hans Henrik Palm. KLIK OG TAG PÅ SLENDRETUR MED CAROLINE FLEMMING

Caroline Fleming, kendt fra tv-serien 'Baronessen', har netop har købt en 300 kvm. stor patricier-villa på den eksklusive adresse Hambros Allé i Hellerup.

Det er ejendomsmægler Jan Fog, der har lukket baronessens handel. Ifølge B.T.’s oplysninger har tv-baronessen haft omkring 30 mio. kr. oppe af lommen. Men det er småpenge i forhold til de 75 mio. kr., eks-bokseren og ejendomsinvestoren Hans Henrik Palm for nylig gav for at overtage it-milliardæren Erik Damgaard og kæresten Anni Fønsbys hus lidt længere nede ad vejen.

Stigende priser
Gennem tiden har prisudviklingen på vejen kun været stigende.

- Det er den vej i Danmark, hvor boligerne er steget mest i værdi, siger liebhavermægler Jan Fog.

Kvadratmeterprisen på Hambros Allé ligger blandt de allerdyreste i landet og svinger mellem 85.000 og 175.000 kr.

Jan Fog fortæller, at det først og fremmest er den unikke beliggenhed, man betaler for. Men ligesom Louis Vuitton og Hugo Boss nyder godt af deres værdi som brand, gør husene på Hambros Allé det også.

Flygtig størrelse
Ifølge Home er det kombinationen af det rigtige postnummer, atmosfære og berømtheder, der kan gøre vejen mere attraktiv og øge boligprisen med millioner. Men de kendte på alleen er en flygtig størrelse, hvis de flytter igen, forklarer kommunikationschef i Home, Niels H. Carstensen.

- Vi bruger det ikke som salgsargument, tværtimod. Men folk er udmærket klar over, om der bor kendte på gaden, og det trækker, siger Niels H. Carstensen.