Det har vakt en vis opsigt, at Danmarks legendariske mesterbokser Tom Bogs i en ny bog afslører, at han nåede at gå i seng med 223 kvinder, mens han var på toppen af sin karriere.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>En af de kvinder, som Tom Bogs kom sammen med i en kortere periode i 1970, den konservative kandidat til Region Hovedstaden, Agneta Björkman, Hørsholm, har ikke noget at fortryde i den anledning.

- Jeg vidste ikke, det ville komme i bogen, men sådan er det bare. Tom var en charmerende mand. Jeg var kun 18 år, da jeg havde sommerjob i et supermarked og mødte Tom.

Han lagde meget stædigt an på mig, men selv om jeg ikke ville give ham mit telefonnummer, så fik han det ved at give nogle, der kendte mig, et par boksebilletter.

Herregud, jeg var jo kun 18 år. Vi kom sammen i to måneder, og Tom Bogs var meget charmerende. Desuden var han sød og rar, siger Agneta Björkman.

Den 53-årige konservative politiker arbejder i dag som Executiv Adviser og har haft forskellige direktørjob i Københavns Lufthavn, Baltica, TDC og Statens Serum Institut. Hun sidder i Hovedstadens Sygehusfællesskab og har altid brændt for sygehuspolitik.

Sjove oplevelser
- Jeg har tænkt på, at min forbindelse med Tom Bogs nok ville komme frem på et tidspunkt. I vores familie er det noget, jeg bliver drillet lidt med - en joke, som tages op ved forskellige lejligheder.

Forbindelsen med ham gav mig en række sjove oplevelser. Jeg mødte f.eks. Simon Spies og Per Hækkerup, siger Agneta Björkman.

E-g.