Plakaten i sig selv er ganske uskyldig. Med ni timers fri bar og den firedobbelte Grammy-vinder fra 1999, Den Gale Pose, som trækplaster lokker The Bash med årtusindets megafest i Odense i aften. 600 har allerede sikret sig billet i forsalg. Yderligere 170 forventes at lægge entreprisen på 320 kr. ved indgangen. Hvad de færreste ved er, at festen er arrangeret af og for nogle af landets mest koldblodige HA-mordere.

På HAs egen danske hjemmeside, Hells Angels MC Denmark, kalder de sig selvironisk Big House Crew, BHC. Betegnelsen dækker de 20 HA'ere, som i dag sidder bag tremmer i enten Vestre Fængsel eller Horsens Statsfængsel.

Øverst på personalelisten i "Det Store Hus" er HA-rockeren Vagn Smidt med øgenavnet "Krudt". Gennem 10 år var han bestyrer af HAs Defence Fund og chef for rockerborgen i Snoldelev på Sjælland, som senere blev lukket af politiet under den store rockerkrig.

I sommeren 1997 mejede Vagn Smidt med 14 skud iskoldt fire rivaliserende rockere fra Bandidos ned foran Café Lisestuen i Liseleje. Det fik han 16 års fængsel for i Østre Landsret. Højesteret skærpede senere dommen til livsvarigt.

Et andet livstids-medlem i det store hus er HA-rockeren Jørgen "Fehår" Nielsen, som fik livsvarigt fængsel for mordet på en Bandidos-rocker i Kastrup Lufthavn.

Derudover tæller BHC-holdet én HA-rocker med dom på 16 års fængsel, to med domme på 12 års fængsel, to med domme på 10 års fængsel, to med domme på ni års fængsel og to med domme på otte års fængsel.

Det er denne muntre flok, som inviterer til The Bash i Odense i aften. Overskuddet fra festen, som også byder på et par kendte TV-værter fra MTV og TV 2, strip-show, biker-udstilling og salg af de slemme drenges tøjmærke Route 81, går via Hells Angels Defence Fond til at forsøde tilværelsen for brødrene bag tremmer og deres familier.

Praktisk arrangør af festen er leder af Hells Angels afdeling i Odense, Henrik Bøgh Horsted, som har lejet Sankt Jørgens Hallen i Danmarksgade til megafesten.

"Det er første gang, vi holder festen på Fyn. De to tidligere gange blev The Bash holdt i Nørrebrohallen. Og det er da rigtigt, at vi gerne vil tjene lidt penge til vores Defence Fond, som bl.a. bruges til at betale advokatsalærer og skole og uddannelse for de brødre, som sidder i fængsel, og til at hjælpe deres familier.

Men først og fremmest handler det om at holde en fed fest. Det er forkert, hvis du tror, at der bare sidder nogle svine-HA'ere i fængslet og hæver pengene. Sådan er det slet ikke," siger Henrik Bøgh Holsted.

Han erkender dog, at det med rockerloven og myndighedernes lukning af de tidligere så velbesøgte bikershows, er blevet svært for helvedes-englene at tjene en ærlig skilling til hjælpefonden.

Salget af T-shirts og Bad Boys Wear skæpper ikke længere så godt i kassen.

HA i Odense har i øvrigt selv to medlemmer på Big House Crew holdet. Begge afsoner domme i Horsens Statsfængsel.

Den fynske HA-boss forventer, at der vil komme en del HA-brødre til festen i Odense fra både København og HA-klubber i nabolandene.

"Men vi er jo ikke 600 HA'ere," siger han med et grin med henvisning til de mange billetter, der er solgt i forsalg.

Hos Odense politi er man naturligvis opmærksom på, at kombinationen af et større rockeropbud og en ni timer lang fest med fri ølbar og drinks til en ti'er, kan være en eksplosiv cocktail. Men chefpolitiinspektør Poul Erik Møller forventer ikke ballade:

"Vi har haft en god kontakt med arrangørerne, som er meget opsatte på at afvikle en stor, god fest i ro og orden. Men vi har selvfølgelig den politimæssige kontrol," siger politichefen.

Hells Angels i Odense har hyret et autoriseret vagtselskab til at sørge for sikkerheden ved festen. Henrik Horsted vil ikke sige hvilket. Der er desuden indhentet den nødvendige spiritusbevilling og tilladelse fra brandmyndighederne.

Hos naboerne til Sankt Jørgens Hallen er der ikke den store begejstring for HA-festen, og mindst et natværtshus har valgt at holde lukket af hensyn til gæsternes og personalets sikkerhed.