Det er de færreste hus-sælgere, der kan høvle 7,8 millioner kroner af prisen og stadig stå i en situation, hvor de ikke ender i det ganske utraditionelle scenarie; at skulle betale køberen penge.

Men skal det kunne lade sig gøre, kommer det nok næppe som en overraskelse, at det er i den snævre del af landets boligmarked, der går under betegnelsen “gods”.

Er du således på jagt efter titlen som godsejer, kan du komme til den på Middelfart-egnen, hvor Rosenkilde Gods netop er blevet justeret ned i pris med det store millionbeløb.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Der skal dog fortsat nogle ualmindeligt velpolstrede lommer til, før man kan sende flyttebil og malersjak mod Vestfyn. Prisen, der nu står på salgsopstillingen, lyder nemlig på 42 millioner kroner. Det gør Rosenkilde til en af landets ti dyreste udbudte ejendomme for øjeblikket.

Liebhaveri til heste

Det er liebhavermæglerkæden Lilienhoff, der står for salget, og i deres salgsmateriale skriver de, at ejendommen “velfortjent kan tituleres som den absolutte top af moderne hestefaciliteter i Danmark”.

Godset - der blev bygget i 2009 - er nemlig forsynet med et ridecenter, fire staldbygninger, 115 bokse, cirka 25 folde, to ridehuse og flere udendørs ridebaner.

Det er dog ikke kun hestene, der får godsstemningen at smage. Til de tobenede - og deres vinflasker og køretøjer - er der nemlig en hovedbygning med et boligareal på 775 kvadratmeter.

Pladsen fordeler sig blandt andet på hall, bibliotek, master bedroom med walk in-closet og badeværelse med jacuzzi. Og så er der en kælder med over 300 kvadratmeter garage og en indrettet vinkælder.

Godset blev udbudt til salg i maj 2016, den gang lød prisen ifølge oplysninger fra Boliga på 60 millioner kroner, hvilket altså vil sige, at prisen samlet set er justeret 30 procent ned i ejendommens tid på markedet.

Se Rosenkilde Gods her.