"Big Brother" har i den første uge sørget godt for mændene. De har i rigt mål kunnet studere Anja, Jill og Pils ynder under bruseren på nettet og TV. Derimod er det hidtil lykkedes for de mandlige deltagerne at undgå at vise andet end bar overkrop.

Så mens der flittigt har kunnet hentes nøgenbilleder af de kvindelige deltagere via Big Brothers hjemmearkiv på Nettet, forvandles det eneste bar-numsebillede af en Søren fra badet lynhurtigt til et billede af en fuld påklædt Rico, der ordner sit morgenhår.

Men nu lysner det for de kvindelige seeere, lover TV-Danmarks programdirektør Paul Gazan:

"Mændene går også i bad, og det bliver der også vist billeder af på nettet. Jeg har set en masse bare mænd, og det kommer der også på TV i ugen, der kommer," lover Paul Gazan og understreger:.

TV-værten Lisbet Janniche mener, at den første uges manglen på billeder af bare mænd kan skyldes en aftale, deltagerne imellem, om at de skiftes til at gå i bad hver anden dag.

"Mænd har også en anden badekultur. De bruger ikke så lang tid på badeværelset. Mange af dem har lagt sig i boblebadet og taget en hurtig skylle bagefter.

Men vi har joket om, at vi ved midtvejsfesten ville trykke på den gyldne knap og sige "Hallo. Det er Big Brother. Nu skal Søren i bad," slutter Lisbet Janniche, vært på Big Brother.

Om der også kommer Big Brother-sex på skærmen er et åbent spørgsmål. Paul Gazan vil ikke afvise det:

"Big Brother er ikke et sexprogram, men sex er en del af de basale, menneskelige behov, og man behøver ikke nødvendigvis være husar for at interessere sig for sex.

Hidtil er det kun to steder, hvor der har været regulær sex mellem deltagerne, og kommer det, så vil vi vise det.

Der er intet krav til deltagerne om, at de skal smide tøjet. I Portugal og England har pigerne haft bikinier på. Det er op til pigerne selv, og her gør de det af sig selv.

Vi beordrer ikke folk til at smide tøjet," siger Paul Gazan, der ikke mener, danske seere adskiller sig fra øvrige B.B-seere. "Men det ser ud til, at Danmark tager bedre imod Big Brother, end svenskerne gjorde".

Til gengæld må seerne vænne sig til færre nøgne kvinder. Paul Gazan er lettere irriteret over, at der har været så stor fokus på de nøgne piger.

"Vi har besluttet at lægge låg på med hensyn til nøgenbilleder. Det er ikke i vores interesse, at Big Brother bliver lavet om til et peep-show for mænd".