Fisk
Laks, makrel (helst ikke-røget), sild og regnbueørred er særlig rige kilder til Omega-3-fedtsyrer, som modvirker betændelse og beskytter mod kræft. Tun og sardiner har også en vis beskyttende virkning. Hvis du spiser fisken fra dåse, så undgå dem med olie i. Olien neutraliserer noget af den gavnlige effekt i forhold til kræften.
Sviner dansk gigant
'Uhyrligt
høje priser'
'Uhyrligt
høje priser'
'Uhyrligt
høje priser'
mest læste
Uhyggelige tal
Snuppet
25 gange
Snuppet
25 gange
Snuppet
25 gange
Problemer i Danmark
Norge går
ind i sagen
Norge går
ind i sagen
Norge går
ind i sagen
Ny afsløring
Trukket
tilbage
Trukket
tilbage
Trukket
tilbage
Billeder afslører
Talte ikke
sandt
Talte ikke
sandt
Talte ikke
sandt
Fik opkald fra 'Jens Larsen'
Ringede
straks til
banken
Ringede
straks til
banken
Ringede
straks til
banken
rammer danmark
Aflyser
flere fly
Aflyser
flere fly
Aflyser
flere fly
ærlig direktør
Dårligt
nyt
Dårligt
nyt
Dårligt
nyt