Lem, Skidenstræde, Syreholmen – eller hvad med Sæd? Det danske landkort er fyldt med spøjse stednavne, og nu vil vi på bt.dk have dig til at hjælpe med til at finde de mærkeligste, sjoveste og klammeste af dem alle – det ultimativt mest uheldige vej-, sted- eller by-navn i Danmark.

Send dine bud på de mest uheldige stednavne til bt.dk – Skriv ’Danmarks mest uheldige stednavn’ i adressefeltet

Slår du dagligt en hånlig latter op, når bilen smyger sig gennem Skidenstræde, eller har du svært ved at tage folk fra Øllebølle alvorligt, så skriv til os på bt.dk, og giv dit bud på, hvorfor eksempelvis Sæd eller Syreholmen er det mest uheldige sted at opholde sig inden for Danmarks grænser.

De sjove stednavne er sjove at grine ad, men hvordan er det egentlig at komme fra Sæd, og giver det anledning til mobning fra sine medmennesker, hvis man siger, at nu vil man efter en røvdag på kontoret smutte hjem til Skidenengen?

Det vil vi gerne høre om fra folk der bor på de ’udsatte’ steder, og vi modtager med kyshånd de mest obskøne kommentarer, beboere disse steder gennem tiden har måttet lægge øre til – så lægger vi de bedste eksempler til afstemning på bt.dk.

Nu er det selvfølgelig ikke Sæd og Lem det hele. Vi modtager også gerne bud på Danmarks mest rosenrøde adresser. Kan du eksempelvis stikke ’Paradiset’ i Glesborg?

Send dine bud på de mest uheldige - og mest idylliske stednavne til bt.dk – Skriv ’Danmarks mest uheldige stednavn’ i adressefeltet.