Onkel Finn, Porno-Bent, Tango Tage, Danse Tiina Labina og Boogie Jutta har fået nok. Diskofil-festen slutter.

Dansktop-kvintetten fra Randers med de farveeksploderende kostymer startede med deres diskofile covernumre i 1994 og har solgt over 300.000 eksemplarer af seks CD-udgivelser. Men dén succes og 150 årlige optrædender har alle medlemmer været 100 procent Diskofile de sidste tre-fire år.

"Det værste, vi har oplevet gennem tiden, er tre gummichecks fra arrangører. Og mens vi har set masser af andre bands komme og gå, har vi selv stadig masser af job. Det er fedt.

Men seks år med paryk og g-strengstrusser hver weekend må være nok. Så stopper festen," siger Onkel Finn alias Flemming "Flew" Nielsen og afslører dermed titlen på den kommende Greatest Hits-dobbelt-CD, der kommer til marts, formentlig med tre nye numre og et par originalkunstnere som gæster.

"Nu skal jeg have et almindeligt, dødeligt 8 til 16-job," tilføjer den uddannede reklametegner og tidligere reklamemand på Radio ABC.

Men sådan nogle festoriginaler som jer kan vel ikke holde jer helt væk?

"Nej, det kan vi nok ikke. Der sker uden tvivl noget. Men det bliver nok ikke sammen, for så bliver det bare det samme igen," siger Onkel Finn og understreger, at der bestemt ikke er dårlige vibrationer mellem Diskofilerne - som kan opleves landet rundt hele denne måned.