Gülsen Uzun er lettet over, at sønnens morder er bag tremmer igen

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>- Årh hvor jeg er glad, lyder det lettet fra Gülsen Uzun, da bt.dk onsdag morgen kan overbringe hende nyheden om, at hendes søns morder nu er bag tremmer igen.

Den kun 16-årige drabsmand Kenni Blegvad flygtede i fredags fra den lukkede institution på Stevns, hvor han har været anbragt.

Og siden har han været på fri fod. Indtil politiet i nat pågreb ham.

LÆS OGSÅ
  • 16-årig morder anholdt i nat


- Jeg har bare været så bange. Bange for hvornår jeg skulle høre, at han havde slået andre drenge ihjel.

- Derfor har jeg slet ikke kunnet sove i flere nætter, Så jeg er rigtig lettet, siger Gülsen Uzun.

Selvom flugten skete fredag, offentliggjorde politiet først i går et billede af Kenni Blegvad.

Men om det er offentliggørelsen af billedet, der nu har ført til anholdelsen, ønsker politiet ikke at udtale sig om. - Vi anholdt ham i København omkring midnatstid. Anholdelsen skete helt uden dramatik, fortæller vagtleder ved Københavns politi, Michael Clausen, til Bt.dk.

- Efterforskningen ligger i kriminalinspektør Ove Dahl og kriminalpolitiets regi, derfor kan vi ikke udtale os mere detaljeret om pågribelsen og hvad der gik forud.

I nat har den unge drabsmand været tilbageholdt i København. Og senere i dag tages der stilling til, hvad der videre skal ske.

- Jeg håber bare, at de holder bedre øje med ham denne gang. Politiet skal sørge for, at han ikke er alene og kan stikke af igen, siger Gülsen Uzun.

- Han er simpelthen for farlig, slutter hun.

Politiet har tilsyneladende draget samme konklusion.

- Det er helt sikkert, at han ikke kommer tilbage til Stevnsfortet igen. Men da han trods alt kun er 16 år, kan han ikke bare anbringes et hvilket som helst sted, siger vagtchefen fra Københavns Politi.