Ruth Evensen var fuld af løgn, da hun købte Ungdomshuset på Jagtvej 69 og sagde, hun ville etablere et kristent center på grunden.

DEBAT: HVAD MENER DU OM SOPHIA EVENSENS ANKLAGER?

Det siger hendes datter Sophia Evensen.

- Ruth sagde, at Faderhuset ville have hovedsæde på Nørrebro, og at det var en meddelelse, hun havde fået fra Gud. Det tror jeg ikke på. Hun ville have et hus, hvor hun kunne føre sig frem som en dronning i København.

- Men det slog fejl. Jeg tror ikke, hun havde regnet med, at det var nødvendigt at rive huset ned.

- Og mange medlemmer er skuffede. De har hjulpet med at betale omkring 50.000 kr. om måneden i udgifter til at have huset i fem år. Og de har intet fået ud af det.

- Faderhuset har ingen fremtid i København. Ruths korstog på Nørrebro er fuldstændig mislykkedes, hun er mere forhadt end nogensinde, siger Sophia Evensen.

Scroll ned og læs mere

Underskud på 3,5 mio. kr.
Grunden på Jagtvej 69 ligger fortsat tom hen, og der synes ikke at være nogen planer for grunden. Københavns Kommune har ingen aktuelle planer om at købe grunden tilbage, og der er ingen kendte planer om at bygge på grunden.

Selskabet Human A/S, der ejer den 1.047 kvm store grund på Jagtvej 69, har ifølge det seneste regnskab et underskud på knap 3,5 mio. kr.

Læs alt om Sophia Evensens barndom i B.T. torsdag. En barndom præget af tæsk, hjernevask og seksuelt misbrug.