Forlængerledningerne er fundet frem og elpærerne er pudset af til den kommende lysfestival.

Den succesfulde lysfestival Enchanted Winter Forest rykker ind i Odense centrum. Og det bliver noget af et lysshow.

Odenseanerne kan glæde sig til lysopsætninger, skulpturer og specielle scenerier, der vil skabe et nyt lys til Odense bymidte. Og så lover arrangøreren, at Danmarks største lysende dyr kommer til at stå i Odense. Det skriver Fyens Stiftstidende.

»Da muligheden bød sig for at rykke ind i hjertet af Odense, var vi ikke i tvivl om at denne nye placering, var den bedste både for os og vores gæster,« skriver LUMAGICA i en pressemeddelse.

Det bliver i de mørke vinterdage, at folk i Odense kan opleve lysfestivalen, og det hele kommer til at foregå i Kongens Have.

I Kongens Have vil gæsterne blive guidet igennem en vinterskov med lysoplevelser, madboder, musik og lysskulpturer op til 13 meter i højden.

Det glæder også Peter Bøgholm, der er direktør i Odense City, at der kommer ekstra med lys i Odense.

»Da vi blev opmærksomme på, at LUMAGICA ønskede at placere deres lysfestival Enchanted Winter Forest i Odense, tog vi omgående kontakt for at undersøge mulighederne for, om begivenheden kunne placeres centralt i byen i julemåneden,« siger Peter Bøgholm og fortsætter:

»Vi har igennem årene arbejdet på at forskønne byens juleudsmykning og gør det fortsat til gavn og glæde for byens borgere og gæster.«

Lysfestivalen indtager Kongens Have i Odense den 12. november til den 19. december.

Andre læser også