Ringen er sluttet. For tre år siden forlod Conny Hamann og gemalen Rene Boeriths de trygge fynske rammer i GOG for at prøve lykken i Tyskland. Nu er de tilbage i Gudme, hvor Rene Boeriths allerede har ført sig frem i den gule GOG-bluse.

I aften er det så den tidligere landsholdsspiller Conny Hamanns tur til at gøre comeback i Håndboldligaen mod Ikast.

"Da jeg i sidste sæson spillede i 2. liga i Tyskland, trænede vi kun to gange om ugen. Det overbeviste mig om, at det var alt for tidligt at trappe ned," siger Conny Hamann før det spændende comeback i det fynske, som hun også selv har set frem til i lang tid.

"Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang efter, at vi har trænet så meget uden at være i kamp. De sidste uger har virkelig været tunge at komme igennem, men vi har vel heller aldrig prøvet at komme så sent igang med turneringen," siger Conny Hamann, der sagde farvel til landsholdet efter OL-guldet i Atlanta.

Derfor har hun også kunnet leve sig ind i, hvordan år 2000 udgaven af guldmedalje-indehavere har det lige nu.

"Jeg er på en god måde meget misundelig på de spillere. OL vil altid stå for mig som noget helt specielt, og derfor rykkede det da i mig her under de afsluttende kampe i Sydney.

Hvilke forventinger har du til dit comeback?

"Jeg har jo aldrig spillet sammen med nogen af de her spillere, og træneren er også ny. Så det hele er nyt for mig, og det er selvfølgelig en ekstra udfordring.

Der blev jo heller ikke talt så internationalt, sidst jeg spillede i GOG, men det er da helt fint at prøve noget nyt. Og de hollandske spillere ser da ud til at være faldet godt til," siger Conny Hamann, der efter tre år i Tyskland ikke har de store sprogproblemer.

Conny Hamanns rolle bliver ikke helt den samme, som da hun forlod klubben for tre år siden.

"Jeg er blevet lidt mere rutineret, men jeg er ikke blevet hurtigere," griner Conny Hamann, der ikke er udset til at skulle være på toppen i hver kamp.

Under perioden i Tyskland trænede hun udfra egne præmisser, fordi sønnen Lasse krævede en stor del af den tidligere jernladys tid.

"Derfor er det helt fedt at komme hjem og komme i form, fordi jeg nu har fået bedre tid til at træne. I Tyskland trænede jeg kun tre gange om ugen, og det var ikke helt optimalt."