Han skal løfte den blytunge arv efter de to tv-mastodonter Michael Meyerheim og Bengt Burg. I dag træder den forholdsvis ukendte 28-årige Lars Herlow for første gang frem på skærmen som Bengt Burgs tronfølger.

I det program, som trofast og utrætteligt har kørt over de danske skærme i de sidste 12 år: Lykkehjulet.

Her vil han i det næste stykke tid helt sikkert blive fulgt med kritiske øjne af både gamle og nye seere.

Men det ser nu ikke ud til at bekymre Lars Herlow meget, da B.T. møder ham dagen før den store premiere, iført rød Lacoste polo t-shirt, gummisko og med et bredt smil på læben.

"Jeg bekymrer mig ikke om, hvad hr. og fru Danmark synes. Jeg koncentrer mig om at udføre et stykke arbejde.

Og hvis der er noget, der skal ændres, kommer TV2 nok til mig med det", siger Lars Herlow med sikker stemme.

Med den nye unge vært er der fulgt markante ændringer i det populære program, hvoraf han indtil videre har afsluttet de 24 afsnit.

Ændringer som Lars Herlow selv føler var nødvendige, før han kunne påtage sig den medieombruste værtsrolle.

"Først sagde jeg spontant nej til at være den nye vært. Jeg vidste ikke på det tidspunkt, at programmet skulle ændres, og så havde de jo Bengt Burg.

Men da jeg var inde og snakke med dem, fortalte de mig, at programmet skulle ændres radikalt," siger Lars Herlow, som efter en længere tænkepause og samtaler med blandt andet sin kæreste Louise på 26 år valgte at sige endeligt ja til det krævende job.

Forholdet til Lykkehjuls-gudinden Maria Hirse skal lige finpudses endnu "som på enhver anden arbejdsplads", men ellers er de nye ændringer faldet på plads.

Et af de tidligere altdominerende indslag, mange runders gaveindkøb, er fuldstændigt forsvundet ud af Lykkehjulet.

"Dødhamrende kedeligt" er Lars Herlows spontane kommentar til dem.

"Det er jo ligegyldigt om Per fra Holstebro vælger en uldplaid eller noget andet. Det vigtigste er at gætte ordgåden."

Så i stedet for uendelige opremsninger af smykkesæt og kroferie-ophold, kan gæsterne nu kun vælge mellem to præmier, som for eksempel en cykel og et TV.

"Der bliver mere tid til at spille. Det sjove er jo at gætte ordgåder, og kunne sige "hold kæft, hvor er hun dygtig". Og stræbe efter de store præmier," siger den tidligere lærerstuderende.

Som noget andet nyt vil det i fremtiden ikke være penge, men point man spiller om.

Og så er tempoet sat mærkbart op.

"Det kommer til at foregå i et hurtigere tempo og i et ungdommeligt studie. Der er stadig tre deltagere og to værter, men alt andet er ændret," fortæller Lars Herlow, der især ønsker at bibringe programmet noget sjovt, og improvisere en del.

På opfordringen om at nævne tre ord, der kendetegner det "nye" Lykkehjul, lægger Lars Herlow for første gang under interviewet en længere tænkepause ind i samtalen, og starter så tøvende optællingen.

"Det er sjovt, overraskende og så er det frem for alt et kærligt program," siger han med et lysende smil i det solbrændte ansigt.

Han er godt klar over, at nogle seere ikke vil bryde sig om det nye koncept.

"Der er den gruppe, som elskede Bengt Burg. De vil hade alle værter, der ikke er Bengt Burg. Men det er den mindste af alle seergrupper."

I hele taget vil Bengt Burgs ånd ikke fylde meget i det nye Lykkehjul.

"Jeg så meget Lykkehjulet, da jeg gik i gymnasiet, men jeg har ikke set det så meget i de senere år, så jeg ved ikke, hvordan han var som vært.

Jeg kunne sikkert sagtens lære noget af ham, men han tilhørte det gamle og jeg tilhører det nye," siger Lars Herlow, hvis store idoler er David Letterman og Elvis.

Letterman fordi han som vært kører ud i yderzonerne og Elvis for hans store musikalske talent.

Begge kommer måske til at præge det "nye" Lykkehjul.

"Der kan komme et par sange fra enten min eller gæsternes side," siger Lars Herlow. Letterman inspirer også. "Jeg vil gerne nå ud i yderzonerne. Det må godt være lidt spændende".

Det vigtigste for Lars Herlow er, at det er sjovt at være Lykkehjulsvært.

"Jeg vil kun lave ting, som jeg synes er sjovt.

Hvis det holder op med at være sjovt, stopper jeg," understreger Lars Herlow.