Med tidligere Statsminister Anders Fogh Rasmussens nye job som generalsekratær i NATO, må Anne-Mette finde sig i en masse rejseri mellem Bruxelles og Danmark.

Lørdag fik Anne-Mette Fogh Rasmussen debut som foredragsholder i Parkinsonforeningen Skejby Sygehus i Århus, hvor næsten 300 parkinson-ramte og pårørende var mødt op, og hvor både den nyudnævnte ambassadør, og foreningens protektor Grevinde Alexandra, tog sig god tid til at snakke med de fremmødte.

KØB B.T. SØNDAG OG LÆS MERE OM ALEX OG ANNE-METTE

Med udnævnelsen går den tidligere statsministerfrue dog en travl tid i møde:

- Uha ja, det bliver et travlt år. Det kommer nok til at foregå halvt i Danmark og halvt i Bruxelles med de foredrag og interesser jeg nu har i Danmark,” sagde Anne-Mette Fogh Rasmussen, der var i lige så strålende humør som vejret var godt, da B.T. mødte hende efter hendes foredrag.KØB B.T. SØNDAG OG LÆS MERE OM ALEX OG ANNE-METTE

- Jeg har jo allerede nogle foredrag nu, som er booket i efteråret, og der kommer nok flere til. Og så er der også alle mine venner og veninder, men dem kommer jeg helt sikkert også til at se. Det er der ingen tvivl om. Og Thomas (Evers Poulsen, som hun dansede med i Vild med Dans i efteråret red.) er også allerede booket ind i kalenderen,” sagde hun og grinede.

Til august skal Anne-Mette og Anders Fogh Rasmussen flytte til Bruxelles, hvor den tidligere danske statsminister begynder hans job som Generalsekratør for Nato.

KØB B.T. SØNDAG OG LÆS MERE OM ALEX OG ANNE-METTE