Lyt til artiklen

Jens Romundstad sender Robinson Ekspeditionen 1998 en kærlig tanke - hver eneste dag. Den har vendt hans liv 180 grader. Fra en helt anonym lærertilværelse på Ishøj Handelsskole til et liv som kendt, populær TV-vært.

Biker-Jens er lige nu "down under" - på en kæmpestor Harley på vej gennem Australien for at lave sin tredje TV-rejseserie for TvDanmark.

Han er den af de 32 foreløbige Robinson-deltagere, der foreløbig ser ud til at have fået mest ud af sit eventyr på TV-skærmen, personligt og økonomisk.

"Der går ikke en dag, hvor jeg ikke tænker på Robinson Ekspeditionen. Uden den sad jeg ikke her i Long Reach i Australien. Robinson gav mig nogle muligheder for at komme til USA lave TV og få opfyldt mit livs drøm.

Hvem havde tænkt på at give en rødhåret, blegfed biker fra Amager et job som TV-vært," At det så faktisk blev lidt af en seermagnet, er ikke bare Robinson, men grunden til, at jeg er sendt afsted igen", spørger Biker-Jens fra Australien.

"I starten nød jeg opmærksomheden, hvor man kunne lægge den ene dame ned efter den anden og få bekræftet sit ego ved at gå 100 meter.

Men på et tidspunkt blev det for meget og gik over i den modsatte grøft. Andre har gjort alt for at opsøge medierne, hvor jeg har gjort alt for at slippe.

Jeg har skullet have kassen for det, og det har jeg også fået. Så jeg fortryder ikke på noget tidspunkt, at jeg tog med. Jeg er så uendelig taknemmelig for at være kommet igennem nåleøjet", siger Biker-Jens og tilføjer:

"Robinson i sig selv har givet mig meget og har gjort mig meget mere forstående og tolerant over for andre mennesketyper.

Fra et være en racistisk biker med bøssefobi er jeg kommet helt ned på jorden, og det har givet mig en indsigt i, hvor vigtigt det er at leve i nuet. Det er det fedeste.

Man skal ikke lade stå til og lade livet blive en dårlig vane, hvor man ikke er tilfreds med sit job eller forhold. Der er altid en anden mulighed og et alternativ" siger Biker-Jens, der har fundet sig en kæreste.

"Vi løb bogstavelig talt ind i hinanden på gaden. Vi er utrolig glade for at være sammen, og står det til mig, skal vi være det altid".

Se også Jens Romundstads hjemmeside:Jens Romundstads Homepage