Jens Romundstad, 31 år, Robinson 1998 og 2002:

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Fra frisk handelsskolelærer til hele Danmarks Biker-Jens. Det var turen, Jens Romundstad tog, da han for fire år siden for første gang erobrede tv-skærmen. Siden var han Biker-Jens i USA, Østen, Australien og i Fear Factor.

Dermed skabte Robinson et fuldstændigt nyt liv for ham. Men han kunne godt have undværet anden omgang, selv om både han og TV3 fik bekræftet, at han er en meget populær tv-personlighed - og derfor i det nye år dukker op som vært på et endnu ikke offentliggjort TV3-show.

»Jeg havde 35 dage i Malaysia, som jeg kun nødigt tænker tilbage på. Jeg var låst fast i et taktisk spil, der mere eller mindre var bestemt hjemmefra. Når man ikke har det sjovt, bliver der længere imellem de kvikke bemærkninger, og humøret smitter ikke på samme måde, når ens holdkammerater taber med vilje for at få én stemt hjem.

Men mange af de skuffende oplevelser skete faktisk først, efter vi kom hjem, hvor særligt Dan, Pølsedamen Janne, Pia Rosholm, Hassan og Sonny har været forurettede,« siger Jens, som også har en verserende sag mod Se og Hør, der påstod, at han havde haft en affære med Tina Steele.