Retten troede mere på p-vagt end på Bettina Madsen, der ellers dobbelttjekkede sin p-skive.

  • Gør oprør mod p-selskaberne
  • FDM: Lav loven om

    Smilet var stadigvæk stort hos Bettina Madsen da hun forlod retsalen i Kolding. Selv om hun havde tabt sagen mod parkeringsselskabet Europark, og nu skal betale en parkeringsafgift på 490 kr..

    Dommer Preben Bagger valgte at stole mere på et vidneudsagn fra den 76-årige parkeringsvagt, der havde noteret, at hun ikke havde en parkeringsskive i sin mørkeblå Honda en kold decemberdag for snart halvandet år siden, da hun parkerede bilen i parkeringhuset ved Føtex i Kolding.

    »Jeg må leve med, at jeg er stemplet som løgner, for det er jeg jo reelt. Jeg ved bare med mig selv, at jeg talte sandt, og havde sat parkeringsskiven korrekt, da jeg forlod min bil for at gå ind og handle.

    Selvfølgelig er jeg skuffet over at jeg tabte sagen. Men nu må livet gå videre,« lød det fra den 29-årige Kolding-kvinde, der efter samråd med sin advokat ikke vil prøve sagen hos procesbevillingsnævnet.

    Bettina Madsen kunne under sin afhøring beskrive hele hændelsforløbet, om hvordan parkeringsvagten var kommet hen forbi hendes bil, da hun var ved at sætte sin datter ned i klapvognen, og så var gået igen, hvorefter Bettina Madsen tjekkede Georg Jensen parkeringsskiven, der lå løst i forruden, en ekstra gang for at sikre, at den var sat korrekt.

    Derimod indrømmede parkeringsvagten direkte, at han ikke huskede noget om, at han havde noteret hendes bil, som han i øvrigt mente var sort, selv om den var mørkeblå.

    »Jeg kan ikke huske, at jeg specielt noterede den bil. Men jeg må jo støtte mig til min dagsrapport, hvor det fremgår, at jeg har noteret bilen, fordi der ikke var en parkeringsskive i bilen. Havde der ligget en løs parkeringskive i forruden eller på gulvet i bilen havde jeg set den.

    Og jeg er 120 pct. sikker på at jeg ikke kan tage fejl. Er vi det mindste i tvivl, er politikken hos Europark altid, at vi skal lade tvivlen komme kunden tilgode. Men i denne sag er jeg sikker,« sagde parkeringsvagten der havde været ansat i selskabet i fire måneder.

    I sin tilkendegivelse fastslog dommeren, at dommen ville falde ud til fordel for Europark. Alligevel bad selskabets advokat Keld Norup om en dom, fordi den kunne have principel betydning. Derfor afsiges dommen på tirsdag. Bettina Madsen skal betale 490 kr. Og det gør hun.