Den tidligere og forsvundne direktør for IT Factory Stein Bagger har pyntet på sit CV om MBA-titel. Det understreger skolen i en pressemeddelelse.

IT Factorys forsvundne administrerende direktør Stein Bagger har løjet om MBA-titel fra Edinburgh Business School. Det understreger skolen selv i en pressemeddelelse.

- Edinburgh Business School i Edinburgh, har her til morgen bekræftet, at Stein Bagger har været studerende på uddannelsen, men at han bestemt ikke har afsluttet den. Det skal derfor slås fast, at Stein Bagger ikke på nogen måde har retten til at kalde sig MBA fra Edinburgh Business School, skriver skolen.

Ifølge engelsk lovgivning må Edinburgh Business School ikke oplyse hvilke fag Stein Bagger har læst eller gennemført.

- Vi kan derfor ikke sige, hvor langt i uddannelsen han måtte være nået, blot at han ikke har afsluttet den, og hans anvendelse af MBA-titlen samt Edinburgh Business Schools navn er rent misbrug, fast slår skolen i pressemeddelelsen.

Den skandinaviske del af Edinburgh Business School understreger, at de tager stærk afstand fra, at uddannelsens navn

er blevet misbrugt.

- De studerende, der går på uddannelsen, såvel som dem der allerede har gennemført deres MBA, fortjener på ingen måde at blive sat i forbindelse med svindel og uærlig brug af akademiske akkreditiver, skriver de.

/ritzau/