Et par gange om måneden starter John og Jane deres bil på Sydfyn for at trille mod Odense. Målet for turen er et ældre velholdt hus i Odense. Inde bag de røde mursten holder ADVenture Club til. Fyns foreløbige eneste sexklub, hvor par, piger og mænd mødes for at dyrke sexlivets glæder.

John og Jane er begge i 30'erne. De har været gift i 14 år. Eget hus og have. De er lønmodtagere, og har en datter på fem år. En helt normal dansk gennemsnitsfamilie. Bortset fra at en af deres fælles fritidssysler er at dyrke sex med andre mennesker.

De er swingere.

"Og vi nyder det. Allerede tidligt i vores forhold fandt vi ud af, at vi begge tænder på at dyrke sex med andre. Vi satte kontaktannoncer i forskellige blade.

Og har gennem årene haft såvel mandlige som kvindelige husvenner, ligesom vi har været sammen med andre par på privat basis.

Vi har helt klart holdningen, at det ikke nytter at gå gennem livet uden at have prøvet det du har lyst.

Vi ville jo ærgre os gule og blå, hvis vi som 60-årige fandt ud af hvad vi var gået glip af," siger John.

De er kommer i ADVenture Club i et års tid. Og de foretrækker helt klart sexklubben fremfor private hjem.

"Du er bundet på en anden måde i et privat hjem. Her er der nærmest en forpligtigelse til at der skal ske noget. Det er ikke tilfældet i sexklubben.

Her kan du sige nej, hvis der er en person, du ikke har lyst til at være sammen med.

Samtidig er der helt klart en mere afslappet stemning i klubben. Alle ved hvorfor man er der. Det handler om sex," fortæller John.

Ingen af dem vil betegne sig selv som sex-maniacs. Deres eget sexliv beskriver de med en mund, som ganske almindeligt, ja til tider nærmest kedeligt.

"En travl dagligdag med job og barn gør at man en gang i mellem glemmer hinanden. Det får vi rettet op på, når vi er i klubben. Det er vores åndehul.

Samtidig giver sexparties'ne os gode fælles oplevelser, som vi kan snakke om derhjemme.

Det er jo fedt at se ens partner være sammen med andre. Jeg bliver selv meget tændt af at se andre dyrke sex.

Ligesom det virker pirrende og inspirerende at høre om partnerens sexoplevelser. Du kan jo altid få nogle fif, der kan pifte dit eget sexliv op," fortæller Jane.

John og Jane er enige om, at sexklubben har været med til at give dem et endnu stærkere ægteskab.

"Vi er langt mere åben overfor hinanden. Jalousi kender vi ikke til. Vi lægger ikke begrænsninger på hinanden i klubben. Vi har kun en regel. Vi kører der ud sammen. Og vi kører hjem sammen.

Ingen af os har lyst til at tage i klubben alene," siger de.

Jane er ikke i tvivl om, at mange par egentlig har lysten til at give deres sex- og samliv mere kulør ved at besøge en sexklub.

"Men desværre holder mange sig tilbage. Nok især kvinderne. De er går meget op i deres udseende og hvordan kroppen ser ud.

Hvis ikke de lige har model-mål over brysterne og lårene samt en fast pariser-røv vil de ikke vise sig overfor andre. De er nok bange for at deres partner så vælger at være sammen med en anden, hvis de vælger at besøge en sexklub.

Det er ærgerligt. Sådan fungerer det slet ikke. I klubben kommer alle. Tykke og tynde. Gamle og unge.

Og der er ikke nogle, der kigger skævt fordi brysterne ikke er lige så spænstige som modellerne i Alt for damerne," siger Jane.

Selv hører hun til de kraftige og buttede piger, hvor der måske nok er et par kilo for meget på maven. Men det giver hende ikke problemer.

"I starten tænkte jeg lidt over det. Men slet ikke i dag.

Mange mænd foretrækker nemlig piger der ikke er det rene skind og ben. Det er den oplevelse jeg har haft i klubben. Mændene elsker mine store bryster og min bløde bagdel," griner hun med sin smittende latter.

Og selv elsker hun også mændene.

"Jamen det er da dejligt at blive forkælet af flere mænd. Fire mænd hvis hænder vandrer rundt på din krop er helt klart bedre end to mænd. På den måde er sexklubben alle tiders.

Uanset mændenes pralerier er kvinderne fra naturens side indrettet sådan, at vi kan noget længere end manden, når det handler om sex. Så er det jo rart, at der er flere mænd at vælge imellem, når John eller en af de andre skal have en pause," lyder det fra Jane, der efterhånden kun har et problem.

Det er at få passet datteren, når far og mor tager til Odense for at dyrke sex-akrobatik.

"Selv om vi gerne ville være åbne overfor vores omgivelser er ordet sexklub stadigvæk tabu.

Du sidder ikke og fortæller om den interesse på samme måde, som du fortæller om at du går til tysk eller spiller badminton.

Men indtil videre er det da lykkedes at få passet vores datter, når vi skal i klubben. Og det skal også nok lykkes frem over.

For vores eventyr i klubben vil vi ikke undvære, vel John," lyder det fra Jane.

Og et bekræftende nik fra John viser at han er helt enig med Jane.