Ser Roger Petersen dobbelt igen, eller var seerne vidne til et mirakel i Jesuskirken i Esbjerg, hvor Roger pludselig så normalt?. Er den unge pige og hendes tyranniske fars ånd vendt tilbage til hestestalden i Hals og skræmmer livet af familien og deres heste?

Hvad sker der, når mediet Graham Bishop går i trance og besættes af en ånd, der er tysk læge og kalder sig Dr. Karl.

Hvorfor afviser Folkekirkens præster at hjælpe folk i åndernes magt, og hvorfor afviser biskop Erik Normann Svendsen at udtale sig om spørgsmålet?.

I aften kan seerne ringe direkte til alle, der har medvirket i TV2 Zulus serie "I åndernes magt" og få svar på deres spørgsmål.

Der vil blive vist klip fra udsendelserne og vist billeder fra en scanning af Graham Bishops hjerne under trance, der er fortaget på Rigshospitalet neuro-psykiatriske afdeling.

TV-seriens tilrettelægger Thomas Breinholt og producer Mikael Rieks er blevet bombarderet med henvendelser fra danskere, der har spørgsmål og oplevelser med det overnaturlige.

Selv har Thomas Breinholt fået 250 private breve.

"Jeg har aldrig oplevet noget lignende. De spørger om ting og vil have hjælp. Og det er bare dem, der har kæmpet sig igennem til vores hjemmeside og frem til "Spørg Thomas".

Det viser sig, at der er utrolig mange pæne, hæderlige mennesker, der oplever underlige ting, og jeg er rystet over Folkekirkens holdning. Hvis man ikke skal kunne søge hjælp hos sin folkekirkepræst, hvad skal man så betale 2.000 kr. om året til?.

Vi har kontaktet biskoppen på Sjælland, der har afvist at udtale sig til os.

Hvis det er fup og fidus, og medier som Graham Bishop og frank Munkø er skuespillere og svindlere, hvordan kan det så være, at fænomenerne forsvinder, og folk får et andet liv, når han har været det?

Han tager en stor risiko for åben kamera for det totale nederlag, hvis folk føler sig snydt?" spørger Thomas Breinholt, der vil bruge de sidste tre programmer til at gå bag om fænomenerne for at prøve at finde en fornuftig forklaring på fænomenerne.

TV2 Zulu 20-21 og 21.30-22.00