Lyt til artiklen

Siden søndag eftermiddag har en 76-årig sejler, hvis tomme båd gik på grund, været meldt savnet.

Han er fortsat ikke fundet mandag morgen. Det oplyser Østjyllands Politi til B.T.

Både i vandet og en helikopter i luften har søndag ikke haft held til at finde en 76-årig sejler, som kan være faldet over bord. Østjyllands Politi oplyste søndag aften på Twitter, at eftersøgningen er indstillet.

Kommunikationsrådgiver i Østjyllands Politi Jakob Christiansen fortæller, at Østjyllands Politi er ved at finde ud af, hvad næste skridt nu skal være.

Omkring klokken 15 søndag indløb en anmeldelse om en grundstødt sejlbåd ud for Ebeltoft. I første omgang fik politiet fat i en surfer, som sejlede ud og konstaterede, at båden var tom.

Den tomme båd havde sejlene sat, og derfor var formodningen, at der havde været en eller flere personer om bord. Båden blev bragt i land, og her fandt politiet frem til, hvem den tilhørte.

Vagtchef Peter Hunniche fra Østjyllands Politi fortalte søndag eftermiddag, at man havde været i kontakt med familien til bådens ejermand. Ifølge familien skulle ejeren være ude at sejle.

Siden har ingen imidlertid haft kontakt til den 76-årige mand, som ejer båden.

Forsvarets søredningstjeneste koordinerede eftersøgningen til søs, hvor flere både og en helikopter fra flyvevåbnet deltog. Også frivillige i form af sejlere og folk på land har hjulpet, men uden resultat.