Der er ingen grund til at være træt af rynker.

De ting, du er mest træt af ved dit udseende, kan være det, som det modsatte køn finder allermest attraktivt.

Det skriver det svenske medie Lajkat, som har savnet de syv mest overraskende ting, som mænd elsker ved kvinder:

1: Når hun strækker sig om morgenen

Mænd synes, det er sygt sexet, når kvinder strækker kroppen godt igennem om morgenen. Det er hele følelsen omkring, at hun lige er vågnet, og sidder på sengekanten og får kroppen igang.

2: Uglet hår

De fleste kvinder bruger en farlig masse tid og penge for at gøre håret perfekt, men det er helt spildt, synes mange mænd. De synes nemlig, at kvinder er allermest sexede med uglet hår.

3: Når hun dropper sminken

Tanken om at man er smurt ind i bruncreme, foundation og læbestift efter et hurtigt kys er ikke noget, som tænder mænd. Derfor er det naturlige look ofte mere seksuelt tiltrækkende hos det maskuline køn.

4: Rynker

Og hvorfor i alverden så det? Jo, fordi rynker signalerer modenhed, visdom - og erfaring, hvis I forstår sådan en lille en. Måske man skulle overvejer at fjerne de dyre antirynkecremer fra budgettet?

5: Briller

De fleste hader at gå med briller, men der er rigtig mange, som elsker at kigge på det. Forklaringen på, at mænd er tiltrukket af kvinder med briller, er, at det får dem til at se mere selvsikre ud.

6: Bare fødder

Det kan være svært for nogle at forstå, men mange mænd har bare en svaghed for kvinders fødder. Og nej, der behøver ikke være neglelak på - mænd lægger sjældent mærke til neglelak.

7: Kvinder med en god appetit

'Jeg skal bare have en salat'.

Kvinder, der spiser som en fugl, når de er på restaurant, er måske nok feminine. Men ifølge mange mænd er de også røvsyge. En stærk, selvsikker kvinde bestiller den største bøf - og spiser op.